yigitegenin_annesi Oskarr ben kendımden örenek vereek söyliyim aklina bir anda bir yiyecek gelir vr onu hemen yemek istersin bulmazsan gece kabusun olur 😂akkından çıkmaz yeidkten sonra nefret edersin sonradan 😂😂
Elisare yigitegenin_annesi benim yasadigim yerde yoktu malesef yurtdisindayim turkiyeye benzer tek yapilan yerde bize 4 saat uzakliktq oldugu için gidemedik 😂 bir tane turk restonrati vardi resimde cok hos duruyordu gercek iskender gibi oraya goturdu esim malesef tavuk doneri kesip ustune pizza sosu dökmüşler yedigimle çıkarttığım bir olmuştu cok kötüydü karantinalardqn dolayi iki gebeligimde de kismet olmadi gelmek turkiyeye😂
yigitegenin_annesi Serayyurtsever aynı ben hep açgözlüyümdür aklıma biiey gelri illa yerim hamilikte büyük avantaj oldu😂
merveosman2627 yigitegenin_annesi ya ben çok zor bulunan birşeyi aşerdim 😂 hani çocukluğumuzda ekşi sakız vardıya üzerinde yaşaran göz resmî vardı onu aşerdim bulamadık haliyle yiyemedim hâlâ canım istiyor 😂😂
yigitegenin_annesi merveosman2627 ya bizim burda var market değil bakalarda var mahelle aralarındaki bakalda ara bulursun o yerlerde
Buseninannesi_21 yigitegenin_annesi İlk hamile kaldigimda kıştı portakal görünce sulu sulu yiyesim geliyordu. 😋