mucizemizibekliyoruzz Aybukealtintas ayy ne güzel 😄 bence de aşıyı yapan kişiye göre de değişebilir bünyeye göre de
busraaozann Nesoo kıpırdanma filan hissetmiyo musun? bende 19+3üm çok net hissetmiyorum ama kıpır kıpır bişeyler oluyo arada. sanki gaz varda o dolanıyo gibi ama gaz değil ve hergün olmuyo. 22ye kadar zamanı varmış
Ozgunsahin 20. Haftamızdayız 1 kg aldım 😀 güzel geçiyor şükür cinsiyetimizi ögrenemedik ısrarla göstermiyor detaylı ultrasona girecegim haftaya belki orda öğreniriz daha bebegin hareketlerini hissedemedim acaba benmi acele ediyorum ☺️
BilgeSnmez Ozgunsahin ben 20 haftaya geçecem ama daha hiç kilo almadım yani şöyle alıp alıp veriyorum 🙂
EmreAylaKarabacak Nesoo bizde 20+4 olduk ve yaklaşık 3 4 gündür hissediyorum ikinci hamileliğim olmasına rağmen ama 21 22 hafta olup hissetmeyen annelerin yazılarınıda biliyorum ☺️
mucizem61 Buse000 bendede oluyor cnm kacgundur ama bugün rahatım cinsiyetiniz bellimi cnm hissetmeye başladın mi
Buse000 mucizem61 mucizem61 kizim olcak insallah😍😍yok baslamadim daha arada biseeyler oluyor ama bagirsakmi bebekmi bilemiyorum.😀 sen hissettnmi
Melikerhan mucizemizibekliyoruzz tam olarak seninle aynıyız bende bugün 20 haftalık oldum 20+0 😁 bende 3 4 gündür bi ağrı var kasıklarıma doğru karın altında acilen gittim ultrasonla baktı tahlil yaptı birşey yok görünürde dedi alttan muayene yı kabul ediyormusun dedi doğumu tetiklediği için istemedim ama bu ağrı bitmiyor ara ara vuruyor ama tam vuruyor
mucizemizibekliyoruzz Melikerhan siz 21. Haftanıza girmişsiniz 20 bitmiş. Ben 19+0 haftalık hamileyim yani 19 bitti 20 ye geçtik
Lisa Bizde 19+6 yüz bugün 🎀 detaylı ultrasonumuz da 22. Haftada olucak heyecan var biraz 🙈 Ayrıca bir çoğunuz tetenoz aşısı olmuş ama benim doktorumuz hiç bahsetmedi 🤔
mucizem61 Buse000 benimde oğlum olcak insallah 16 haftadan beri hissediyorum aralıklı olarak rabbim insallah hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip eder bu benim mucizem on yıllık evliliğinin meyvesi olcak insallah😍