mucizemizibekliyoruzz Melikerhan siz 21. Haftanıza girmişsiniz 20 bitmiş. Ben 19+0 haftalık hamileyim yani 19 bitti 20 ye geçtik
Nesoo [bilinmeyen] kaç kilosun canım. Belki benimde o yüzden olabilir. 65 kiloydum hamile olduğumu öğrenince. Şimdi 70 kiloyum
Lisa mucizemizibekliyoruzz ben yurt dışında yaşıyorum burda yapıldığının hiç duymadım görmedimde 🤷♀️ O yüzden şaşırdım birazda endişelendim illa yapılması gerekiyor mu onuda bilmiyorum birdaki randevumda soracağım
mucizem61 Buse000 benimde oğlum olcak insallah 16 haftadan beri hissediyorum aralıklı olarak rabbim insallah hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip eder bu benim mucizem on yıllık evliliğinin meyvesi olcak insallah😍
HaleHosgor Ah ah her ay diyorum ki biraz daha rahatlayacağım ama bizim kız nazlı 🙂 22+2 deyim ve karnımda o kadar şişkinlik ve gerginlik hissediyorum ki yemek bile yiyemiyorum iki gündür bu durumu yaşayan var mı ne iyi gelir ki 🤔
ozlemmsertt Umrnvrl bende öyle hissediyordum bugün pek hissetmedim hemen bi telaşlandım normal mi ki 😒
Umrnvrl ozlemmsertt tecrübeli annelerin söylediklerine göre ilk gebelikte normalmış canım 🤣🤣 1-2 hafta sonra falan tam hissedicez sanırım canım biz 😉😉
ozlemmsertt Umrnvrl inşallah canım sırf bu yüzden şu iki hafta hemen geçse diyorum insan hissedemeyince telaş yapıyor
HaticeNaz Acemimum evet canim ilkti sorun olmaz diye biliyorum 5 ay da yaptiriyorsun genelde ama hemşireni ara bir sor yarın
mlgmibklyrm mucizemizibekliyoruzz bende 20 haftaya yeni girdim şuan gayet guzel gidiyor birsıkıntimız yok çok sukur 😊
BilgeSnmez Ozgunsahin ben 20 haftaya geçecem ama daha hiç kilo almadım yani şöyle alıp alıp veriyorum 🙂
Ozgunsahin BilgeSnmez kilo bi yana hareketlerini hissetmek için beklemek çok garip bi duygu 🤗 sizde başladımı
DilekArvs Bizde 21+5 olduk 🤗 ben de 3 kg aldım Kasıma bekliyoruz oğlumuzu 😇🙏🏻 Erkek olunca tekmeleri sert oluyor 😁🙈
mucizemizibekliyoruzz DilekArvs hadi bakalım sağlıkla kucağınıza alın bizimde erkek tekmeliyor valla ne biçim 😄
HaleHosgor Buse000 evet var ya , çok endişeleniyorum randevum salı günü , vajinal ağrı , karında gerginlik bide vajinalde titreme gibi hissediyorum bebeğim hareket ettikçe orda hissediyorum sende aynı mı ?
Buse000 HaleHosgor evet ya bndede hepsi var .. tedbir amacli doktra gittim plesentsmin bi kisminin rahme yapistigninwe aclmam.oldgnu soyledi ama korklcak bisi yokmus yinede korkuyorm ben hafta ici bidaha gidecem