Umrnvrl Deletedmom434 canım ayrıntılı ultrason için de normal kontrol gibi mi sıra alacaz dr mu yönlendirecek ???
mucizemizibekliyoruzz Umrnvrl ben tetanoz aşısı için 20. Hafta diyorum. Detaylı ultrason için 18-24 haftalar arası evet
Umrnvrl Deletedmom434 çok tşk ederim canım sorularla sıkmak istemezdim ama ilk olunca pek bilmiyorum🤷♀️🤷♀️ aklıma takılıyor 🤣🤣
mucizemizibekliyoruzz Ceydadefne1 kilo değişimleri olabilir ya bence bebeğin sağlıklı olması daha önemli
BilgeSnmez mucizemizibekliyoruzz bende bugün 19+4 üm 20 e yaklaştım çok güzel bir duygu karnında ne zaman oynayacağı belli olmayan bir bebek 👶🏻 konuştuğundada sana tekme atan bir bebek 👶🏻 yatakta düz yattığım zaman yuvarlanan bebek 👶🏻 çok güzel bir duygu ☺️
Buse000 mucizem61 slm cnm benmde 18+4 ayniymisz😊 bnde sertlik ve sisme oluyor bu aralar szdede warmiydi kizlar
mucizem61 Buse000 bendede oluyor cnm kacgundur ama bugün rahatım cinsiyetiniz bellimi cnm hissetmeye başladın mi
busraaozann Nesoo kıpırdanma filan hissetmiyo musun? bende 19+3üm çok net hissetmiyorum ama kıpır kıpır bişeyler oluyo arada. sanki gaz varda o dolanıyo gibi ama gaz değil ve hergün olmuyo. 22ye kadar zamanı varmış
EmreAylaKarabacak Nesoo bizde 20+4 olduk ve yaklaşık 3 4 gündür hissediyorum ikinci hamileliğim olmasına rağmen ama 21 22 hafta olup hissetmeyen annelerin yazılarınıda biliyorum ☺️
Aybukealtintas mucizemizibekliyoruzz kişiden kişiye ya da aşı yapan hemşirenin eline göre değişiyor heralde 😂 bende hiç agrı yasamadım asıdan sonra
mucizemizibekliyoruzz Aybukealtintas ayy ne güzel 😄 bence de aşıyı yapan kişiye göre de değişebilir bünyeye göre de