Hilal_57 Yalnizanne97 ayy çok dikkat edin öyle eğilip silme falan geçen benle bi kadın hastanede nst deydi o da o gün yerleri silmiş son 15 günü kalmıştı çocuğun kaşbi durmuş doktor çok kızmıştı ona aman diyim dikkat edin 😶 bende de ne bir sancı ne bir ağrı hiçbir şey yok bekliyoruz 😀
Linam6868 Hilal_57 Sıcak su oturmak iyi geliyormuş hurma yemek,pilates topuna oturmak post açmıştım bana da böyle öneriler gelmişti sağlıkla kucağımıza alalim insaAllah
Hilal_57 Linam6868 az önce 20 dk oturdum sıcak suda insanı huylandırıyor biraz 😀 inşallah faydası olur
Hilal_57 csmgh hamilelikten önce çok spor yapardım ama hamileliğimde 12 kilo aldım çoğu bacağa gitti benim hep şişti bacaklarım 🤧 en fazla 100 yapabiliyorum sabah 50 gece yatmadan önce 50 😀
csmgh Hilal_57 Ah o da kilo mu ya ben o kiloyu ilk 6 ayda aldım gerisini ben söylemiyim siz hesap edin 🙈😂 Ben de bölerek yapıyorum zaten bazen bazı günler hiç halim olmuyor hiç yapamıyorum. 🤷🏻♀️
Linam6868 Hilal_57 Bende oturdum valla insaAllah bana da faydası olur 😅 kalkamadım ama zor kalktım göbekten dolayı🙈😅😅
Basakgul Hilal_57 Açılması olmayan çok anne oluyor maalesef onca saat sancı çekip sezeryan olan o riske girmem 🙄
Hilal_57 Basakgul ben sezeryandan çok korkuyorum ağrısı çok oluyo diyolar yıllar sonra bile. Görümcem sezeryanlı 3 yıl önce oldu ağır iş yapamıyor 🙄
csmgh Martha Ben de arka arkaya 200 tabi ki yapamıyorum hele bu göbeğimle bu mümkün değil 😬 ama bölerek yapıyorum sabah 50 öğlen 50 akşamüzeri 50 ve gece olmak üzere. Ha bakınca açılmanız ne kadar diyeceksiniz sadece 1 parmakcık🤦🏼♀️😂
Hilal_57 csmgh valla sabah akşam 2 öğün yapıyordum sadece ama aralarda çok meyve falan yiyodum aburcubur pek canım istemiyodu 😄 meyve hastası oldum bi gün yemeğince kokusu geliyo burnuma 😀
Mmmbayram Hilal_57 sıcak suya otur yarım saat öyle dur merdiven in çık yerleri sil çömelir şekilde gırgır yap işe yarar
Hilal_57 Mmmbayram squat ve sıcak suyu yaptım birazdan da yürüyüşe çıkıcam 😊 güzel bi doğum hikayesi bırakırım inşallah buraya 🥰
Basakgul Hilal_57 Ben de korkuyorum açıkçası ama şöyle ilk zamalar ağır iş yaptım mı ağrısı çok sonra yine devam ediyor diyorlar annem yanımda o açıdan rahatım pek iş yapmam
BayanZuzu Hilal_57 38+4 oldum bende açılma ve doğum için ne yapicagimi hiç bilmiyorum ilk gebeliğim🥺🙄
Yavrukuslar Hilal_57 ikinci gebeliğimde yapmadığım denemediği bişey kalmamıştı sancım da olduğu halde açılma olmadı 😏 en iyisi akışına bırakmak 🤪