Tusami Trabzon6161 bende kasıklarda belde ağrı var , kaset test yaptım çıkmadı, pazartesi yada salı predictor ile yapıcam
Trabzon6161 Tusami valla yapmamak için bende zor tutuyorum kendimi pazartesiye kadar bekleyecek iki düşüğün var 5 haftalık iken kan pıhtılaşması varmış bende yeni öğrendim ama ikisinde de göğüs hassasiyeti vardı bu sefer asla yok bu akıntı ise herkes adet öncesi adet belirtisi deyip umutlarını yitirdim ama bende de ara ara sol kasıkta sancı girip çıkıyor
Tusami Trabzon6161 canım ben kasık ağrımdan anlıyorum bir de adet dönemi akıntım olmaz, enfeksiyon yok daha dün doktor baktı herşey yolunda dedi. Dur bakalım sabır 👍
Ftshn Tusami 3 gebelik geçirdim 3ü de kayıpla sonuçlandı artık belirti konusunda uzmanım diyebilirim 😄 aynen öyle oluyor ıslaklık geliyor ve arada bir adet sancısı geliyor bir bakıyorsun bir şey gelmemiş. Benim bir de 3 hamileliğimde en net belirti kirpiklerim oluyor hep karışıyor uzuyor ne alaka ben de bilmiyorum mesela düşük yapıyorum ya da kürtaj oluyorum kirpikler normale dönüyor
Tusami Ftshn canım 3 kayıp çok geçmiş olsun tedavi oluyorsun değil mi ? Sebebini araştırdın mı ? Ben tek kayıp yaşadım ne hale geldim 🤦🏻♀️Valla dün gece kasık ağrısı ve WC gitmekten uyuyamadım , çoğu seferde sanki çamaşıra su dökülmüş 🙈artık bende emin olmaya başladım dün test yaptım çıkmadı beş gün vardı adete . Bekliyorum adet gününü şimdi
AlyaEkmen_ Tusami benimde olmuştu olabilir 🙈inşallah güzel haberler alırsınız benim hem dediğiniz gibi akıntım hemde çok şiddetli regl olacakmisim gibi sancılarım olmuştu korunmayı yeni bırakmistik eşim ile ilk aydı dedim bu ay regl olcam artık önümüzdeki ay yine deneriz yaptım kendi kendime ama hiç de öyle olmadı benim regl belirtilerim aslında hamilelik belirtilerim imiş😂🙈
Tusami AlyaEkmen_ canım tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin🤲Valla bu ara akıntı sanki çamaşırıma su dökülmüş gibi , gece çok kasık ağrım oldu ve WC den çıkamadım 😊
Ftshn Tusami homosistein değerim yüksek pıhtılaşma yapıyor. 4 binlik iğne vuruyordum son gebeliğimde yine olmadı. Doktorumla bugğn görüştüm 3.gebelipimi daha kaybettim bu hafta kanamayla atarsın dedi. Bir sonraki gebeliğimde sabah akşam iğne vuracakmışım doz yetersiz gelmiş dedi. İnaşşah bir yerde olacak inanıyorum her şeyin hayırlısı
AlyaEkmen_ Tusami saolun amin inşallah ❤️bende sürekli akıntı yüzünden lavobaya gidip adet mi oldum diye kontrol ettim 🙈ama olmadım inşallah sizinde öyle olur ❤️
Tusami Ftshn doz yetersiz gelmiş çok ne bileyim kötü bir açıklama olmamış mı?? Grip mi bu? Bir candan bahsediyoruz dozu kendi ayarlaması bunu bilmesi gerekmez mi?? Doktorundan memnun musun??
Ftshn Tusami çok memnunum canım. Çok ilgili bilgili bir doktor. Ama onların da bazen tahmin edemeyeceği şeyler olabiliyor. Biraz ortada bir değerim var bazı doktorlar iğneye bile gerek yok dedi. Bu doktor araştırdı sorunumu buldu. Corasprin ve 4 binlik yeterli olacaktır dedi ama olmadı vücut bazen şaşırtabilir yapacak bir şey yok bşr daha denemekten başka çare yok 🤷🏻♀️
Selen37 Tusami Bende önceki gebeliğimde adet oldum diye tuvalete koşuyordum hep ama gelen akıntıymış ve hamileymişim. Ve sürekli adet ağrısı gibi sancı çektim oldum olucam derken 1 hafta gecikmeli öğrendim 😂 Bence kan testi ver adet tarihine 4 gün kalmış varsa mutlaka çıkar hakkında hayırlısı olsun 🥰
Tusami Selen37 ay darısı başıma🤲Ben hissediyorum hamile olduğumu ama kaptırmakta istemiyorum, pazartesi yada salı günü test yapıcam , kan vermek istemiyorum, son gebeliğimde beta takibi yapıldı yükselmedi o yüzden beta görmek istemiyorum🤦🏻♀️
Tusami Ftshn içine siniyorsa sorun yok tabi 😊detayları tam bilmediğim için dedim acaba doktor hatası mı. İnşallah bu sefer olacak 🙏
QueenMommy Ebru2432 geçikme vardı evet ama ben düzensiz adet olurum adet gecikmesiyle anlamadım gebeliğimi
AlyaEkmen_ Ebru2432 ben regl olacağım gün test yaptım çok net iki çizgiyi gördüm 1 hafta sonrada kan verebildim bayram haftası diye hastaneye gidemedim 5+0 da betam 7bin idi