Tusami Selen37 ay darısı başıma🤲Ben hissediyorum hamile olduğumu ama kaptırmakta istemiyorum, pazartesi yada salı günü test yapıcam , kan vermek istemiyorum, son gebeliğimde beta takibi yapıldı yükselmedi o yüzden beta görmek istemiyorum🤦🏻♀️
Selen37 Tusami bende beta görmek istemiyorum valla. Bende çok erken davrandığım için beta 19 iken öğrendim, 1 haftada 4 kere kan verdim gidip 😒 ama şükür yükseldi şuan 18 haftalık oldum. Darısı sana inşallah 🥰
Tusami Selen37 işte o betanın yükselmediğini ve sonunun kürtaj olduğunu düşün 😓idrar testinde görsem yeter , sonra 5 yada 6 da doktora giderim inşallah 🙏 inşallah vardır bebeğim 🤲
QueenMommy Ebru2432 geçikme vardı evet ama ben düzensiz adet olurum adet gecikmesiyle anlamadım gebeliğimi
Ebru2432 QueenMommy anladin öğrenmek ostedigin iste nasil anladiniz ne zaman anladiniz öğrenene kadar test yapıp negatif çıktığı oldumu
AlyaEkmen_ Ebru2432 ben regl olacağım gün test yaptım çok net iki çizgiyi gördüm 1 hafta sonrada kan verebildim bayram haftası diye hastaneye gidemedim 5+0 da betam 7bin idi