Merveyzc1661 Asyaayaz1 yaaaaaa hepsinix benden önce doğurdunuz 😂😂😂 hadi sağlıkla al kucağına kuzum benim tek nefeste çıkar minnağını ❤️❤️💜 kalbimde dualarımda seninle sende bana dua et olur mu sağlıkla benimde doğumum başlasın artık 🤦🏻♀️🙊
2368 Asyaayaz1 ayy Allah yardımcın olsun haberdar edin bende 36dayım iki gündür kasıklarım ağrıyo bacaklarıma vuruyo korkuyorum acaba bu belirti midir 😭
Elif-Handan01 Asyaayaz1 canımm benimm sağlıklıca al kucağına inşallah dualarım seninle sende abna dua et erken doğum riskim var iki ahafta daha dayansın bebeğim 😔 dualarda buluşalım 🙏
AyseguLena Asyaayaz1 Sağ salim, kolaylıkla hemencik kucağına al bebişini canım 😍 insan böyle hep postlarda görüp konuştuğu kişinin bu anlarına tanık olunca daha da heyecanlanıyor ❣️ Çooook güzel haberlerini bekliyoruz 🌸🙏🏻
Huzurmelegim_28 Asyaayaz1 hadi hayırlısı ile gelsin minik kuzu sağlıkla kucağına al inşallah bir avazda kurtulursun inşallahh🤗👼🤰
Asyaayaz1 Allah razı olsun kızlar beklemedeyim nstye giricem tekrardan çok sağolun ettiğiniz dualar için🤲🤲
heyecanli1anne Asyaayaz1 Allah yardımcınız olsun, hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı dilerim 🤗🌸