heyecanli1anne Asyaayaz1 Allah yardımcınız olsun, hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı dilerim 🤗🌸
2368 Uykucu2307 evet benimde öyle ağırlık var gibi bide adet sancısı gibi kasıklarım sprıyo ara ara bazen üst bacağımada vuruyor
Masalannesii Asyaayaz1 ayyy canım benim sendemi doguruyorsun yoksa 🥲 sağlıkla gelsin minik prenses seni fazla yormadan gelsin inşallah nişan vs geldimi dualrim seninle Rabbım tek avazda kurtarsin seni🤲❤
Asyaayaz1 Masalannesii sağol canım benim nişan su gelmedi gece şiddetli bel ve kasık ağrısı oldu 3 cm açıklık oldu 2 saat yürüdüm şuan yatıyorum Allahım nasip ederse gelecek ❤️
Masalannesii Asyaayaz1 inşallah açılman hızlı bir şekilde ilerlerde biran önce kavuşursun bebeğine 🥳❤🤲
Veraninannesi Asyaayaz1 hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inş. Sağlıkla büyütün 🍓🌸
Huzurmelegim_28 Sıra ssende bir avazda inşallah midekoruyucuda doğurdu 😂😂😂 ayy sıra bana nezman gelicekk çok heycanlı sizinle burda bende heycan yaotım
Portakalgeliyor Beyzan 10 dakıka önce doğurmuş :) biraz sancısı varmış yazıcak inşallah abla bende haberlerini bekliyorum … 🌸
Kuzucccum Asyaayaz1 ayy sıra sen de mı 😬🙏 hade saglıkla ağrısız sızısız kucağına al miniğini güzel habeleırnı beklıyoruz canım dua et bız kalanlara 😘🙏🙏