Semy tipikbiryayburcu senle ben komple mi aynıyız 😂😍😍 eylülde başlarım diyorum ama bi liste yapmak lazım detaylıca 😂
tipikbiryayburcu Semy Eveet 😂😍 Eşimle bende eylülde başlarız toplu alır hallederiz diyoruz ama bi liste yapiyim dedim iyice karıştı kafam neyden ne kadar alınır ne alınır asla bilmiyorum akışına bıraktım artık 😂
Semy tipikbiryayburcu ahahahhahaha 😂😂 valla ben listeyede başlamadım. Artık agustos gibi burda bir post açar tecrübeli kişilerden yardım alırım😂
tipikbiryayburcu Semy Bende ona gidiyorum 😂 Evet taşınıyor ya kendi yerini açıyor. Bi yandan sevindim ama hastane içime hiç sinmiyordu 😁
Minikpandaa Elcnbykckr biz de Aralık ortası gibi görünüyor hiç bişi almadık daha 😄 erken gibi bi iki ay daha geçsin öyle Allah’ın izniyle
Semy tipikbiryayburcu ee devam edecek misin peki Burak beye? Ben onda devam etmeyi düşünüyorum. Ücretler değişmeyecek dedi ama bakalım ne olacak. Gopta mı oturuyorsun ?
tipikbiryayburcu Semy Evet devam edeceğim doktorumdan çok memnunum. Ücretlerde aynı kalıcakmış ama doğumu yeniyüzyılda düşünmüyorum. Doktor başka hangi hastanelerle anlaşıcak ona göre karar vericem 🤷♀️ Bayrampaşada oturuyorum Kartaltepe’de 😁
Semy tipikbiryayburcu hastane bana baya yakın ben gop’a yeni taşındım. Araştırma yapıcam baktım kafama göre biryer bulamıyorum yeniyüzyılda yaparım. Ama bende cok memnunum kendisinden. Kesinlikle mükemmel biri ve cok anlayışlı 😊
tipikbiryayburcu Semy Kesinlikle çok iyi bi doktor. Hastane bana da çok yakın yürüme 5 - 10 dk falan ama içime sinmiyor nedense. Yanında Medicalpark var orası ya da Acıbadem olur diye düşünüyorum. Bakalım doğum paketleri nasıl olcak anlaşma yapıcaktı Burak hoca
Semy tipikbiryayburcu aa evet ücrette önemli. Yeniyüzyılda doğum ücretleri ne kadar bilmiyorum acıkcası. Bide detaylı ultrason var benim temmuz başı ağustos sonu gibi onuda eşim yapar dedi. Ücreti ne kadar onuda soramadım o an aklımdan cıktı gitti
tipikbiryayburcu Semy Bende tam bilmiyorum ne zaman detaylı ultrasyon ücretini eşime yaptırırım dedi bana da ama yeniyüzyılda normal 6 sezeryan 7 diye biliyorum. Bayramdan sonra giricem. Peş peşe gireriz 😂
Semy tipikbiryayburcu ahahahah muhtemelen öyle olur. Ben dedim ağustosun ilk haftası gideyim ya. İnşallah pahalı değildir 😂😂 yetmiyordu para artıkk😂
Ouzc Selen37 benim de 11 Aralık gözüküyor 💕 ve henüz hiçbir şey almadım ağustos sonu gibi düşünüyorum.