Belacivciv Elcnbykckr Ben ağustosta kıyafetlerine başlayacağım daha sonra lazım olan şeyleri indirim yakaladıkça almayı düşünüyorum doğuma kadar, hepsini bir anda alamam böyle aylara bölerek almak daha mantıklı geliyor şu an
momofcherry Fatmakara97 xiaomi mijia 360 dereceyi aldım aslında güvenlik kamerası ama benek içinde kullananlar çok memnundu trendyoldan 260 tl ye almistim iki ay once
busrabyrm97 Bnde biberon emzik birkaç zıbın ateş ölçer birkaç kıyafet emzik kutusu biberon fırçası aldım şuan yavaş yavaş almak gerekiyor bnce zamanla bir anda alınca hem maddi olarak yükleniyor hemde unutuluyor bnce
Byznr281115 busrabyrm97 ben de Aralık 11 görünüyor yavastan basladım biberon emzik vs biberon ve eözil chico aldım siz hangi marka aldınız
busrabyrm97 momofcherry biberon Philips avent büyük boy küçük boyu da tomme tippe aldım emzik de avent aldım
Elcnbykckr GKP22 Benin’de oğlum hızlı kilo almıştı tosuncuk gibiydi ben bi kaç kez büyük olanlardan giydirdim tutmakta zorluk cekmiştim yenidoğan kıyafetleri dar gelene kadar giydirmiştim kucağıma aldığımda daha derli toplu gibi geliyordu 😂
havvatolga Elcnbykckr bidahaki ay baslicam yavastan insallah bisiler almak icin sabirsizlaniyrm minik kelebegime 🥰
Semy Mrveyl valla hiç birşey almadım şuan 19+2 yim. Ne alayım ne almayayım inanın hiçbir bilgim yok. Kafam muallak sorularla dolu hep
busrabyrm97 Byznr281115 bn biberon büyük boy Philips avent cam aldim küçük boyu da tomme tippe antikolik biberon aldım emzik de Philips avent ultra Air aldım
Byznr281115 Elcnbykckr ben de Aralık 11 görünüyor ufaktan başladık zıbınlar coraplar emzik biberon ayakkabı hastane çıkışı vs
tipikbiryayburcu Semy Bende 19+2′yim hiçbir şey almadım ve ne almam lazım hiçbir şey bilmiyorum. Kafamda deli sorular 😂
Mrveyl Semy canım ilk hamileliğimde bende geç alırım filan yaptım.Allahtan 7.ayda almıştım bazı şeyleri.8.ayımda doğum yaptım
crn345 Elcnbykckr 12 aralık gibi benim dogumda nasip olursa ben bikactane aldım kıyafet bebek odasını aldık kurmadık erken diye kalan eşyalarını ekim gibi toplu alcaZ
tipikbiryayburcu Elcnbykckr Selamm, Benim de Kasım sonu Aralığın ilk haftası gibi gözüküyor doğum ama hiçbir şeye başlamadım. 19+2 olduk bugün. Eşim Eylül-Ekim ayında her şeyi alır tamamlarız toptan diyo bakalım nasıl olcak 😂
Semy tipikbiryayburcu senle ben komple mi aynıyız 😂😍😍 eylülde başlarım diyorum ama bi liste yapmak lazım detaylıca 😂