Didemmmmm Elcnbykckr canım benim de Aralık ın 3 gibi görünüyor ben de liste yaptım daha bir şey almadım ama odasını ve arabasını beğendim onları annemler alacak. Bayramdan sonra da odayı boyatmayı ve yavaş yavaş eşyaları almayı düşünüyorum. Tatlı heyecanlar bunlar ya 😉
Didemmmmm Semy benim de 3 Aralık belki kasım sonu bende şuan birikim ve liste yapıp bayramdan sonra yavaş yavaş başlayacağım
tipikbiryayburcu Didemmmmm Merhaba canıım, iyiyim çok şükür güzel gidiyor her şey. Çarşamba günü tetanoz aşısı olucam bayramdan sonra da detaylı ultrasona giricem onun heyecanı var. Sen neler yapıyosun nasıl gidiyorr 😍
Didemmmmm tipikbiryayburcu benim de okul bitti evde yatmaya başladım. Covit aşısının 1. Dozunu oldum. Tetanoz u da 2. doz bittikten 4 hafta sonra vurulabiliyormuş. 28 inde de detaylı ultrason randevum var. Hissetmeye başladın nı canım
Mrveyl Semy canım ilk hamileliğimde bende geç alırım filan yaptım.Allahtan 7.ayda almıştım bazı şeyleri.8.ayımda doğum yaptım
Kivircikk Elcnbykckr biz daha net öğrenemedik cinsiyetini ama ben 7 aydan sonra başlamayı düşünüyorum Allah korusun ne olur ne olmaz hemen başlamak istemiyorum ben kıyafetlere yatağı falan şuan aldık ama kıyafet konusunda kaynanam gibi acele etmek istemiyorum ben 😞🙏🤰🏻
Ouzc Selen37 bu ara ben de çok duyuyorum. Ben çok istiyordum Allah gönlüme göre verdi inşallah sağlıkla gelirler 😍 sizin isim belli mi
Ouzc KevserNidaYlmazErdoan bu ara ben de çok duyuyorum. Ben çok istiyordum Allah gönlüme göre verdi inşallah sağlıkla gelirler 😍 sizin isim belli mi
busrabyrm97 Byznr281115 bn biberon büyük boy Philips avent cam aldim küçük boyu da tomme tippe antikolik biberon aldım emzik de Philips avent ultra Air aldım
Ouzc Selen37 çok güzel. Henüz kesin değil bizim ama Gülce olacak galiba İlay ve Ela da var ama kararsızım 😃