Nlyakts Herkese merhaba Aydın söke devlet hastanesi hakkinda bilgisi olan yakini vs dogum yapan var mi acaba hastane hakkinda bilgi alacak kimseyi bulamadim cevremde 🤔
Dilekagrgn Nlyakts ben kuşadasında oturuyorum burdaki devlet hastanesi cok kötü hep bir sorun olduğu da söke devlete gidiyor genelde hastane için iyi şeyler söylüyorlar ama doğum için bilemiyorum canım
Dolunay04 Nlyakts ben söke de büyüdüm şuan ağrıdayım annemlere gelmiştim iki buçuk aylığına o zaman daha yenı hamile idim iki buçuk aylık iki buçuk ay boyunca devlet hastanesine gittim refahettin Şahin var cok memnun kaldım cok arıyorum burda acıkcası cok ilgili bir doktor tavsiye ederim 😊
bebekkaradag Nlyakts Eğer içinize sinmezse Özel Kuşadası Hastanesi, Coşkan beyi tavsiye ederim. Kuşadası çok uzak değil size☺️ Ben Didim’den gidip geliyorum. Ebeler, hemşireler, hasta bakıcılar inanılmaz ilgili ve hastane tertemiz🙏🏼
ikiprensannesi Nlyakts söke devlette özgür beyden memnundu arkadaşım bende egemed korcan hanıma gidiyorum bir ara özgür beye randevu alıp gitmek istiyorum memnun kalırsam ona devam ederim
Nlyakts Dilekagrgn cok kararsiz kaldim dogum icin egemed mi soke devlet mi burali degiliz kimseyi de tanimayinca soracak kimseyi bulamadim egemed i de sezeryan yaparlar diye tercih etmek istemiyorum ozeller malum sezeryan uapiyorlar cok karistim
Mellll Nlyakts ben egemed hastanesinde yapıcam doktorum üzeyir kalkan cok iyi bi doktor fakatt devlet hastanesi hakkında bilgim yok belki güzel gecer doğumun orada
YaseminMetinKadir Nlyakts canım ben Söke’de egemedte Korcan hanıma gidiyorum didimde oturuyorum ama bi sıkıntı olmayacağını düşünüyorum hatta geçen kontrolde gittiğimde Doğum fiyatlarında sormuştum bilgin olsun sezeryan, keyfi sezeryan yada normal Doğum eğer sosyal güvencen yoksa 2500 tl eğer sosyal güvencen varsa 2000 tl
Nlyakts Mellll uzeyir bey gercekten cok iyi bende arada ona gidiyorum peki konusmalarina gore normale mi yoksa sezeryana mi yonlendiriyor bilgin var mi
Nlyakts Mellll evet bugun muayene icin gittim sordum normal ve zorunlu sezeyan 2000 istege bagli sezeryan 2500 dediler
Nlyakts Mellll evet gayet ilgiliydi doktor bey ama bu sefer acelemiz oldugu icin uzeyir beye alamadik sirayi mehmet ozan beye aldik iyiydi ne sorsam acikladi guzel guzel
Nlyakts Dolunay04 bende devlette ozgur beye gidiyorum kendisinden cok memnunum gayet ilgili bir doktor benim tereddutum dogumda yukarisi nasil odalar temizlik ilgi alaka bunlari ogrenemedim malesef 😞
Nlyakts Dolunay04 peki sana zahmet ogrenir misin odalar nasil temizligi ebelerin hemsirelerin ilgisi nasil cati muayenesi kalabalik ortamda mi yapiliyor mesela
bebekkaradag Nlyakts Rica ederim🙏🏼🙏🏼 Bende 31 haftalığım bu arada. Coşkan bey çatı muayenesi yapmıyor.