Nlyakts Mellll evet bugun muayene icin gittim sordum normal ve zorunlu sezeyan 2000 istege bagli sezeryan 2500 dediler
Nlyakts Mellll evet gayet ilgiliydi doktor bey ama bu sefer acelemiz oldugu icin uzeyir beye alamadik sirayi mehmet ozan beye aldik iyiydi ne sorsam acikladi guzel guzel
Dolunay04 Nlyakts ben söke de büyüdüm şuan ağrıdayım annemlere gelmiştim iki buçuk aylığına o zaman daha yenı hamile idim iki buçuk aylık iki buçuk ay boyunca devlet hastanesine gittim refahettin Şahin var cok memnun kaldım cok arıyorum burda acıkcası cok ilgili bir doktor tavsiye ederim 😊
Nlyakts Dolunay04 bende devlette ozgur beye gidiyorum kendisinden cok memnunum gayet ilgili bir doktor benim tereddutum dogumda yukarisi nasil odalar temizlik ilgi alaka bunlari ogrenemedim malesef 😞
Nlyakts Dolunay04 peki sana zahmet ogrenir misin odalar nasil temizligi ebelerin hemsirelerin ilgisi nasil cati muayenesi kalabalik ortamda mi yapiliyor mesela
bebekkaradag Nlyakts Eğer içinize sinmezse Özel Kuşadası Hastanesi, Coşkan beyi tavsiye ederim. Kuşadası çok uzak değil size☺️ Ben Didim’den gidip geliyorum. Ebeler, hemşireler, hasta bakıcılar inanılmaz ilgili ve hastane tertemiz🙏🏼
bebekkaradag Nlyakts Rica ederim🙏🏼🙏🏼 Bende 31 haftalığım bu arada. Coşkan bey çatı muayenesi yapmıyor.
Nlyakts bebekkaradag masallah allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin 😍peki muayene ucretleri nedir ve dogum ucreti hakkinda bilgin var mi canim
bebekkaradag Nlyakts Muayene ücreti 45₺, ekstra kan ve ya idrar isterse 5’er lira ödüyoruz. Doğum için hiç konuşmadık bu kontrolümde konuşacağız ama Didim’den 2 tanıdığım sayesinde gitmiştim bu doktora. 2’side normal doğum yaptı biri 2 yıl oldu biri daha yeni, 750₺ diye biliyorum☺️
Nlyakts bebekkaradag aaa gercekten mi cok iyiymis egemedden uygun fiyat olarak.canim sana zahmet bu hafta konusunca bana net fiyati soyleyebilir misin