minikcivcivim ozge_sblr ya evet öyle korkuttu bizi 🤦♀️🙈 valla içim rahatladı canim çok teşekkür ederim ❤ öyle kafama taktim ki baya düşündüm bugün 🙈 çok teşekkür ederim ❤
Ervan minikcivcivim ahaaaa😁😁😁 bu işte terslik var cozulemiyo 😁😁😁 ben Ağustos da randevum var sorcam boy olayini
minikcivcivim Ervan ne zaman canim ben 6 hafta sonra gidicem tam 30 olunca. Senin ki doğru balim ben bulamadım kendimi ama sonra bulduk bir bayanın yardımı ile 29 cm oluyor boyu yanlış değilse tabi 😊😅
Ervan minikcivcivim devlete gidiyorum. Cinsiyet görmek için flan gtmisdim özele birde ilk zamanlar gittim sadece
minikcivcivim Aysee21 aa canim burda bir şey öğrendim dönmesi için onu yapsan belki döner hem bizede fikir olur 🙈 dönerse bizde yaparız ben tabi ilerde yapacağım şuan rahat rahat takılsın paşa 😅dönmezse zorlayacağım ama haberi yok🤣
Aysee21 minikcivcivim çok yaptım onları hatta baş aşağı duruşlar bile yaptım bana mısın demiyor benimki
Mumyy minikcivcivim hayır hiç merak etmeyin gelişimle ilgili bir sorun olmaz onlar şimdi içeride keyifle zaman geçiriyor ☺️
Elifim17 Minigimyolda 36 da döndü benim 😊 bol bol inşikak suresi okudum secde ayeti geçtiği yerde tilavet secdesi yaptım günde birkaç kez. İşe yarıyor 😊