Mzyyn27 Medilifegun bu fiyatlara zam gelmiş sanırım ben bugün sordum da topçularda vajinal doğum için 2200 Sezaryen için 2600 dediler. Mine hanım aynı 3800
Medilifegun Mzyyn27 evet doğrudur zam gelmistir ama bana verilen fiyatta normal yada sezeryan farkı yoktu sizin az kalmış doğuma sağlıkla alin insallah kucağınıza gecen yaz yine mine hanımda dogum yaptım mükemmel bir doktor
Mzyyn27 Ask_hosmus sanırım Antalya da en çok ssvd yapan Mine hanım. Bende sırf sezaryen istemediğim için Manavgat’tan gidip geliyorum. İlk doğumum olacak ve herhangi bir problem yok şuan için. Sezaryen olacaksa da sancım geldikten sonra zorunlu sezaryen olursa istiyorum.
Ayazali Mzyyn27 Mine hanim normal doğumu istemedi benim için.sorumluluk almıyorum dedi.o gün bir tuhaftı zaten.yollarimi ayırdım🤗
Ask_hosmus Mzyyn27 öyle mi müjde hanım yapıyo sadece diye biliyorum peki mine hanım iyi mi ilgili mi hastalarına karşı
Mzyyn27 hava123 Antalya Ankara’ya göre daha pahalı bir şehir. Biz de bir sene önce geldik ve alışması biraz zor oluyor. Elektrik faturası, ev kiraları, hastane ücretleri, restoranlar ve diğer bir çok şey benim daha önce yaşadığım şehirlerden epey pahalı. ☹️
hava123 Mzyyn27 malesef ya 😣burayı bırakıp hic gelmek istemiyorum hic alısamadım oraya zaten ama mecbur esimin ailesi orada 😒
Mzyyn27 Medilifegun evet az kaldı inşallah♥️ Hepimiz sağ Salim kucağımıza alalım inşallah. Mine hanım ilgili ve bilgili bir doktor bence.
Kahverengi Mzyyn27 vitale kadın hastanedi fatih bey var orda çok ilgili benim riskli gebelik en ufak şeyde kendisine ulaşa biliyorum
Ayazali Medilifegun Memorial hastanesi Dr berber 8000dediler mine hanımda..en düşük topculardaki medstar alıyor.medical park 8.500tl dediler..bize çok yüksek geldi mine hanımın fiyatları ayrıldım..Ünal yirmibes tekrar gelmiş Medical Park a ona gidiyorum..ilk doğumumu yaptırmıştı çok iyi bı Dr.fiyati da uygun geldi.
Medilifegun Ayazali ben hemsireyim bir dönem özel hastanenin kadın doğum bölümünde çalıştım ve o süre zarfında az çok antalyadaki doktorların tıbbi bilgisi ve yeteneği hakkında bilgi sahibi oldum biraz pimpirikli bir insanım o yüzden mine hanımı değiştirmem güvendiğim birkaç doktordan biri
Ayazali Medilifegun Mine hanıma 9ay boyunca gittim memnundum fiyatları çok yüksek geldi.birde hastaneden ayrıldı.simdi ilk doğumu mu yaptıran Ünal yirmibesi buldum 🤗 Çarşamba günü sezeryan a gireceğim inşallah 🤲
Seminn Mzyyn27 ben çallı meydan da Aygün hanıma gidiyordum işten ayrıldı doktorum Akdeniz şifaya geçecek bayramdan sonra bende onunla birlikte oraya gidicem mecbur 35 haftam bitmek üzere erken doğum felan olursa anlaşmalı olduğu hastanelerden birine gidicem🤦♀️böyle bilinmezlikle beklemek gerçekten zor
hava123 Ask_hosmus sağol canımm napıcam hangisine gidicem hic bilmiyorum bi bakarım ama dediklerinize
Ask_hosmus hava123 gidiceğin doktorları iyi araştır ama canım ne olur ne olmaz özel diye hemen güvenme bende doktor konusuna çok pimpirikliyim
Medilifegun Ayazali sağlıkla kucağınıza alin imsallah ne güzel ilk doğumunuz o doktordaymis yabancı değil yani
hava123 Ask_hosmus cok dogru ama iste hicbirini bilmiyorum ki artık netten yorumlada göre sececeğim sanırım 😞