Mzyyn27 Özel kliniğe kontrollere gidiyorum. Doğum için bir çok hastane ile anlaşması varmış. Sizin önereceğiniz bir hastane var mı ?
Medilifegun Mzyyn27 benim doktorum da özel hastane olarak çok seçeneği var ama ben medstar topçuları seçeceğim galiba benim için yenidogan yoğun bakım ekibi çok önemli
Tatahrun Mzyyn27 bende medstar topçular hastanesi Nilsem araslana gidiyorum üçüncü gebeliğim kendisi ve ekibi için yine onu tercih ettim güler yuzlu ve ilgililer herzmaan
Ask_hosmus Medilifegun doğum fiyatları ne kadar acaba bi bilginiz var mı ben SSVD yapıcam orda inşallah 😊
Medilifegun Ask_hosmus hastane ücretiyle doktor ucreti ayrı mine hanım 3800 tl aliyor medstar topçuları 1900 sanırım memorial 3750 diğer hastaneleri bilmiyorum ben bu iki hastane arasında seçim yapacağım için bu ikisinin fiyatını aldım yani medstar topçuları olursa 5800 gibi bir rakam oluyor tabi bu fiyatlara zam gelir çünkü her 6 ayda bir hastaneler fiyatlarını artırır
hava123 Ayazali cok fazla ya ankarada bazı özel hastanelerde paket fiyatı nerdeyse sadece doğum 5000😳
Ask_hosmus hava123 ben 3000 ne buldum ama sezeryan yapıyo ben normal yapmak istiyorum SSVD yapıcam ondan başka hastane bakıyorum
Mzyyn27 Medilifegun bu fiyatlara zam gelmiş sanırım ben bugün sordum da topçularda vajinal doğum için 2200 Sezaryen için 2600 dediler. Mine hanım aynı 3800
Ayazali Medilifegun Memorial hastanesi Dr berber 8000dediler mine hanımda..en düşük topculardaki medstar alıyor.medical park 8.500tl dediler..bize çok yüksek geldi mine hanımın fiyatları ayrıldım..Ünal yirmibes tekrar gelmiş Medical Park a ona gidiyorum..ilk doğumumu yaptırmıştı çok iyi bı Dr.fiyati da uygun geldi.
hava123 Ask_hosmus ben su an ankaradayım ama yıl sonu oraya tasınacağım yani doğumumda antalyada olacak , umarım uygun fiyatlı dogum bulabılırım özel hastanenin birinde
Mzyyn27 Ask_hosmus sanırım Antalya da en çok ssvd yapan Mine hanım. Bende sırf sezaryen istemediğim için Manavgat’tan gidip geliyorum. İlk doğumum olacak ve herhangi bir problem yok şuan için. Sezaryen olacaksa da sancım geldikten sonra zorunlu sezaryen olursa istiyorum.
Mzyyn27 hava123 Antalya Ankara’ya göre daha pahalı bir şehir. Biz de bir sene önce geldik ve alışması biraz zor oluyor. Elektrik faturası, ev kiraları, hastane ücretleri, restoranlar ve diğer bir çok şey benim daha önce yaşadığım şehirlerden epey pahalı. ☹️