Halenur-42 Ladybird25 büyükler de kış çocuğu daha iyi olur derler evde oturursun kış boyu büyütüp yazın dışarıya çıkarsınız diyor 😀
Ladybird25 Halenur-42 kış bebeği de büyüttüm kızımı hemde ne kış ama o zaman acaba üşüdümü sürekli evin ısısını kontrol ediyordum ama dediğiniz gibi yazada büyümüş olarak girdik iyiydi 😉
T1627 Halenur-42 aynen öyle bir yandan gününü doldurmasını istiyorum bir yandan da sıcaklardan bunaldım uyuyamıyorum bir an önce gelsin istiyorum ☺️
T1627 Halenur-42 amin rabbim cumlemizin yardımcısı olsun sağ salim evlatlarimizi kucagimiza almamızı nasip etsin
Halenur-42 Ladybird25 ilki acemiliğe geldi yaza denk geliyor diğerini de kışa denk getirmeye çalışalım bakalım nasıl olacak 😀😀
kozerr Betuldoksan amin canım amin hayırla bebişleri kucağımıza alıp sevimize dönelim sağlıkla inşallah
minikturta Halenur-42 ay bizimde son 11 bende Konyadayim geceleri Allah im nolur az minicik esse bile yeter diyerek yatıyorum 😂😂 banyoda ayağımı elimi yüzümü yıkıyorum odaya gelene kadar kuruyor😂😂😂
Halenur-42 minikturta vallahi sorma ne olacak bilmiyorum buranın sıcakları doğuya rakip olduk resmen ılık suyla duşa giriyorum her akşam çıkınca bi serin serin oluyor yarım saat geçmeden eskiye dönüyorum 😀😀