ysmn_kck17 Halenur-42 Masallahimiz var çok şükür annesini üzmedi benim kızım ☺️ toparladık sadece kolikligimiz başladı o kadar onun dışında iyiyiz 💕
Halenur-42 ysmn_kck17 çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun inşallah çabucak atlatır minik prenses 🥰
Senaa-5454 Halenur-42 temmuz annesiydim ama oğlum erken davrandı Haziran annesi oldum sizleri görünce mutlu oldum 😍
Halenur-42 minikturta vallahi sorma ne olacak bilmiyorum buranın sıcakları doğuya rakip olduk resmen ılık suyla duşa giriyorum her akşam çıkınca bi serin serin oluyor yarım saat geçmeden eskiye dönüyorum 😀😀
Zeynep_ayaz Halenur-42 son 19 🌸😁 butun hazirliklarim tamam kizcemi bekliyo abisi artik 😁😍 yurumek zorlamaya basladi bacak arama duscek gibi hissediyorum bel agrilarimda basladi kizcem heran gelebilir 🤪🤭🤲
Merveyzc1661 Zeynep_ayaz saglikla kucakla insallah bende 39+3 oldum ama bebek hala kanalda degil 😢cokta hareketli bir gebelik gecirdim yuruyusler cicek evim var orda kosturmaca felan ama olmadimi olmuyor demekki
Halenur-42 Zeynep_ayaz kanala indi mi sizin bende aşağıda gibi hissediyorum bir kaç gündür doktora soracağım bugün 😀
Zeynep_ayaz Merveyzc1661 Canim uzulme allah buyuk heran hersey olabilir 😊 bi avazda kurtul insallah 🤲
Merveyzc1661 Zeynep_ayaz üzülmüyom kuzum rabbimin belirlediği bir vakit saat vardır tabiki sabırsızlanıyorum galiba yaklaştıkça