Halenur-42 Sultanesat galiba yavrum dışarının sıcak olduğunu bunalacağını anladı serin serin duruyor orda 😀😀
T1627 Halenur-42 2 hafta önce peceteye jöle gibi akıntı geldi ama kanlı değildi netten baktım kimilerinde Nişan böylede oluyormuş artık nişan mi bilmiyorum doktor bebek aşağıya yerleşmiş ama açılma yok
T1627 Halenur-42 kanala inmiş ama bir türlü açılma olmuyor yürüyorum sqout yapıyorum hurma yiyiyorum ahududu çayı iciyorum tık yok
Sfnur Halenur-42 hastne genel olarak baya temiz görünüyor acaba özel odaları varmı bazı develt veya araştırma hastanelerinde cuzzi miktara özel oda tutabiliyoruz ya
Halenur-42 Sfnur maalesef ben sordum hemşireye ücret karşılığında tek kişilik oda tutabilir miyiz diye hayır devlet hastanesinde yok öyle şansınıza neresi denk gelirse dedi
Babytmr beysenyil merdiven in çık sıcak duş squat yap canım kanala inmesi için. Plates topun varsa daire çiz yada.
Halenur-42 T1627 doktora sordum bugün erken doğum riski değil son zamanlar olması normal dedi postun birisinde okumuştum sertleşen bölgeyi ovalamak erken doğuma sebebiyet verir diye onu da sordum bastırmadan hafifçe ovalarsan hiç bir zararı olmaz dedi
Ladybird25 Halenur-42 yok üşümez yaaa bende aynı şekilde yapmayı düşünüyorum kış soğuk olmasında yaz bebekleri daha kolay oluyor sanki
Halenur-42 Ladybird25 büyükler de kış çocuğu daha iyi olur derler evde oturursun kış boyu büyütüp yazın dışarıya çıkarsınız diyor 😀