Hafissee minikprensimmm123 Rahime63_63 ege_ayaz_mom cok sagolun tek tek yazamıyorum biraz agrım var kusura bakmayın canlar
ege_ayaz_mom Hafissee ay canım benim çok sevindim hayırlı olsun rabbim uzun sağlıklı ömür versin inşallah bende sabırsızlanıyorum bebeğimi kucağıma almaya iki tane oğlum var bide kızım olucakmis kıza alismadigim için tuhafıma gidiyor hala inanamıyorum🙏🙏🥰🥰🥰
Hafissee Beyzan valla normal diye geldik ne oldu 😁 saglıkla dogdu ya şükürler olsun iyi ki varsın inşallah Osmaniye de de bir araya geliriz ve burayı bırakmayalım😁
Beyzan Hafissee tabi bırakmayalım. Daha bu bebelerin gazı olacak Allah korusun ateşi olacak. Daha cook şey konuşacağız inşallah ve tabii Osmaniye ye ne zaman gelirsen kapım sanw hep açık üstelik iki oğlum var 😉😉😉
Hafissee Cigdemmom off hemde nasıl yalan söylemiycem şaftım kaydı cok değişik bi tecrübe oldu inanılmaz
Ysmnbl Hafissee ayyy gözün aydın canım benim Rabbim ikinizede sağlıklı hayırlı uzun ömür versin darısı bana inş benim de az kaldı gece okuyodum sancılarım var diye sabah bi baktım dogurmussunuz cokgüzel tebrikler 🌸😍
ege_ayaz_mom Hafissee AA ne kusuru cnm halini şu anda çok iyi anlıyorum dinlenme bak sen bebisi op yerimize😂🥰🥰
Didem_678 Hafissee Yaa😊kurtulmuşşun n güzel bizede nasip olur umarım bebegimizi kucagımuza almak geçmiş olsun canım hayırlı Evlat olsun😊🙏
Hafissee Beyzan hahhaah deli kız 😁 mutlaka görücem seni Allah nasip ederse nenem köyde ona torun göstermeye gidecem herkes osmançye merkezde zaten