teachervera Hafissee Ayyy canım hadi gözün aydın 🌸🌼💐🌺Allah analı babalı büyütsün inşallah 🌼💐sende kurtuldun sıra bizde 😊
Hafissee Omerhatice midekoruyucu MinikGrilBaby teachervera balbocegim27 Serapem Mommm06 esmerella_06 Eylem_kaya07 tek tek yazamıyorum affedin🙈 cok güzel bir duygu anlatamam Allahım herkese nasip etsin saglıkla kavuşunn😍🙋🏻♀️
MinikGrilBaby Hafissee bende her an bekliyorum dünden beridir postlarınızı görüp çok dua ettim. Şükürler olsun kavuşturana ❤️Sağsalim kucağınıza aldıysanız ne mutlu size. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah, sağlık sıhhat versin ☺️Hoşgelmiş Miniikk..
Omerhatice Hafissee yaa hayırlı olsun bende 20 gun oldu bugün doğum yapalı.. Hatırlıyorum seni bi çok postta karsilastik konuştuk hatta🤗 en son nisanim geldi demiştin ondan sonra görmedim daha.. çok sevindim.. kuzuna sağlıkla kavuştunya gerisi önemli değil 😊 bende norml ile başlayıp spinal sezeryan oldum gel zaman git zaman 20 gün bitti bile 🤗🧿
Mgokkilicc Hafissee çok şükür Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşAllah 🥰 darısı bizim başımıza 😅
Merhale Hafissee gözümü açar açmaz acaba doğum yaptı mı diye buraya geldim hemen. ☺️ Gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütsün,vatana millete hayırlı bereketli evlat olsun inşallah 🤲🤲🤲
Ruyasusam Hafissee Aksam sizin doğumu beklerken uyuyakalmışım resmen 🤭 Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün.. darısı başımıza inşallah 😊🙏
Hafissee Cigdemmom off hemde nasıl yalan söylemiycem şaftım kaydı cok değişik bi tecrübe oldu inanılmaz
Asyaayaz1 AA geldi yavrun sonunda😍😍çok şükür el birliğiyle senide doğurttuk 😂😂🤪çok sevindim cnm minnoşun sağlıkla huzurla büyüsün 😘🌷
Beyzan Hafissee canım benim ya çok çok sevindim Hoşgeldin Defne 😍 sağlıkla büyü ayağın taşa degmesin hep iyi insanlar çıksın karşına😍 @Hafissee Çok Güzel bir anne olacaksın sen de eminim. İnşallah çok agrin olmadan toparlanırsin.
Hafissee Beyzan valla normal diye geldik ne oldu 😁 saglıkla dogdu ya şükürler olsun iyi ki varsın inşallah Osmaniye de de bir araya geliriz ve burayı bırakmayalım😁
beysenyil Hafissee hayırlı olsun canım, HappyMom olarak bu haberi bekliyorduk 🥳 sağlıkla büyüsün inşallah, geçmiş olsun sana da ❤️
Hafissee minikprensimmm123 Rahime63_63 ege_ayaz_mom cok sagolun tek tek yazamıyorum biraz agrım var kusura bakmayın canlar