ekimannesi3 Hafissee yaa gözünüz aydın daha bir gün önceki postuma normal istiyorum demiştiniz kısmet işte yaaa güle güle büyütün inşallah 🥰
Aysenurse1 Hafissee gözünaydınn🌸🌸çok geçmiş olsun💜 sağlıkla büyütün prensesinizi🥰🥰 benim kızdan ses yok😁
Hafissee Beyzan hahhaah deli kız 😁 mutlaka görücem seni Allah nasip ederse nenem köyde ona torun göstermeye gidecem herkes osmançye merkezde zaten
Durubatu Hafissee gözünüz aydın sağlıcakla büyüsün minik yavrunuz 🥰 çok ilginç rüyanızda 7 temmuz görüp bugün doğum yapmanız resmen mucize 🤭 çok geçmiş olsun🤍
depsizoo Hafissee 🤭🤭🤭 doğurdun he sonunda güzel ömürleri olsun ☺️ bol bol yürüyüş yap hemenicik iyileş taammı
Seminn Hafissee bu sabah senin için girdim bu posta bakıyım doğurdu mu diye 😅 sağlıkla büyüt kızını🤗doğum hikayeni de dört gözle bekliyorum 😃
Hafizeplt Hafissee ayy çok duygulandım ya çok geçmiş olsun canım atlattınız kızın ile 🥰 sakın gitme burdan bizi doğurtmadan🥺
muallimehanimmom5 Hafissee kız gözün Aydın valla tanımıyorum seni ama acaba doğurdu mu diye forma baktım dünden beri 🤗 rabbim analı babalı büyütürsün bebeğini sağlıklı hatırlı evlat eylesin 🤗darısı tüm bekleyenlere insallah 😇 isim koydunuz mu
teachervera Emel123 Hafise de doğum yapınca aklıma şu şarkı geldi sabah sabah her geçen gün birer birer masadan eksiliyor dostlar 😀😀sıra geldikçe korkuyorum ama doğum hikayesini bekliyorum