Hafissee Aşırı sancıya ragmen açılmam olmadı kalp atışlarım cok hızlandı direk sezaryen aldılar spinal sezeryan ile kızımı aldım kucagıma Rabbime şükürler olsun Allahım isteyen herkese nasip etsin iyi ki varsınız cok destek oldunuz burdan cıkmıycam ama sizleri bırakmıycam 😍😚 @Beyzan @depsizoo @Asyaayaz1 @Hafizeplt aklıma gelen gelmeyen etiketleyemediklerim kusura bakmayın kendimi toparlayınca hemen yazcam bir hikaye 😁😁🙋🏻♀️🙋🏻♀️
Hale007 Hafissee ay ne ara doğurdun ya çok sevindim darısı bizim basımıza ınsallah suan nasılsın iyisin demi 😍
Aleynanin_annesi34 Hafissee maşallah gözünüz aydın 😍Allah analı babalı büyütsün inşaAllah 🤲 çok sevindim adınıza darısı başımıza İnsaAllah
Arya011 Hafissee geçmiş olsun cnm bende 9 da sezeryana gircem korku heyecan stres ne ararsan var darısı başıma🙏🏻
Hafissee Morvy Hale007 Emine_2020_robin cok teşekkürler canlarım benim hepiniz iyi ki varsınız moral oldu destek oldu herkes
[silindi] Gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün 🥰 bildiğim kadarıyla başlarda zaten sezaryen istiyordun sonra normali dememek istedin. İyi ki denemişsin direkt sezaryen olsan belki içinde kalacak hep vicdan yapacaktın:) iyi olmuş hayırlısı Alllahtan
Hafissee [silindi] he ya denedim ama sancı yüksek cıktı doktor yatış verdi açılma o sancıya ragmen ilerlemeyce benimde kalp hızlı atınca direk alındım 😁
Hafissee Omerhatice midekoruyucu MinikGrilBaby teachervera balbocegim27 Serapem Mommm06 esmerella_06 Eylem_kaya07 tek tek yazamıyorum affedin🙈 cok güzel bir duygu anlatamam Allahım herkese nasip etsin saglıkla kavuşunn😍🙋🏻♀️
Serapem Hafissee gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah cnm.bende birazdan çıkacağım suni takacaklar gelmezse sezeryan olacakmis takdir allahtan sağlıcakla kavuşalım insallah Allah büyüktür 💕💕🤲