Masalannesii Hafissee hadi ya o kadar zorlanıyormusun 😬 dualarım seninle canım bil b dua et sende Rabbım sabrını gücünü versin hayırlı haberlerini bekliyorum çok çekmeden biran önce kavuşursun inşallah bebeğine
Dila71 Hafissee inan gecenin bu vakti uyandım ve seni merak ettim Allah yardımcın olsun , rabbim sabır versin inşallah doğumun su gibi kolay olur dualarimdasin💙
Merveyzc1661 Hafissee korkma kuzum sancilar geldikce kendini yormadan karsila hareket et sicak suya girevilirsen gir
Babymoomy Hafissee suni mi verdiler canım sancıyı evet seni anlıyorum doğum anı yapılan çatı muaynesi daha ağrılı oluyor elini çok sokuyor
Minigimm0611 Sdacbc Ay yok ya acıyor diyenlere bakma sen saniyelik işlem zaten benım 20sn anca sürmüştür. ilk parmaklarını sokarken korktum irkildim okadar kasma kendini en önemlisi o.
meraklianne1 Hafissee bir avazda doğar inşaallah sağlıklı hayırlı bi şekilde 🌸 darısı da bana artık 😞😞
Senmerve Hafissee son anlarda biraz can yakıyo catı muaynesi allah koalylık verisn canım inşallah sağ sağlim kucagına almayı tek nefeste doğurmayı nasip etsin
Kayraninannnesi Hafissee Gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🙏 Basurdan dolayı korkuyordunuz normal yapabildiniz mi 🤗
Merveyzc1661 Hafissee yaaaaaa aglicam simdi 🙊😢 kuzum gozunuz aydin olsun darisi tum bekleyenlerin basina 🙊🧿🧿🧿 saglikla buyut bebegini
Senmerve Hafissee rabbim analo babalı büyütmeyi nasip etsin yaşı uzun olsun allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin canım darısı bize
Cimen_bebek Hafissee Ayy maşallaahh. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı sıhhatlı, hayırlı evlat olsun inşallaah. Darısı bizlere. Gözünaydın bakalım 🧿🙂🦋🍀
Hafissee Kayraninannnesi maalesef sancılarım 100 cıktı ama acılma 1 cm di normal yapamadık o yüzden ilerlemedi