Hafissee Kayraninannnesi maalesef sancılarım 100 cıktı ama acılma 1 cm di normal yapamadık o yüzden ilerlemedi
Cimen_bebek Hafissee Ayy maşallaahh. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı sıhhatlı, hayırlı evlat olsun inşallaah. Darısı bizlere. Gözünaydın bakalım 🧿🙂🦋🍀
gmzns Hafissee sizinle hep postlarda denk geliyorduk sevindim gerçekten doğurmanıza allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏🏻
Merveyzc1661 Hafissee yaaaaaa aglicam simdi 🙊😢 kuzum gozunuz aydin olsun darisi tum bekleyenlerin basina 🙊🧿🧿🧿 saglikla buyut bebegini
Senmerve Hafissee rabbim analo babalı büyütmeyi nasip etsin yaşı uzun olsun allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin canım darısı bize
Kuzucccum Hafissee ayy uyanır uyanmaz aklıma geldın naptın acaba doğurdun mu dıye 😂 gözün aydın saglıkla büyütürsün ıns yavrucunuuu😘🙏🥰
Mavis_anne Hafissee Gözümüz aydın. 😇 Bebisin durumu nasil.Allahım sağlıcakla buyutebilmeyi nasip etsin inşAllah
Sdacbc Deletedmom23234 yok korkmadım da acıyo faln diyorlar ondan bi irkildim 🤪 ya doğumdan da çok korkuyorum rabbim inşallah sabrını verir 🥲🤲
Deletedmom23234 Sdacbc Korkma korkma oldu da bitti olucak valla güven bana 😍 hatirlamicaksin bile o ağrıyı 😁
Deletedmom23234 Sdacbc Yok kız ben daha önce suni sancı aldım tadını biliyorum yani 😁 korkmuyorum relax🤣
Sdacbc Deletedmom23234 2.yanı he 😂😂 ben bilmediğim halde korkuyorum maşallah sana canım sen bildiğin halde korkmuyosan 🤪😍