greybrde Cemilef92 evet ilk gebeliğim sabah sırt üstü yatıyodum göbeğimin altında hissettim elimi koydum kayboldu 5 dakka sonra yine aynı yerde hissettim ağrı değilde karın gurultusu gibi oldu o günden sonra hafif hafif hissettim şuan 22 çoşuyor içeride maşallah oğluşum 🤩🤩
Jdjdjdjk aminevera çok zor yani hissettirecek güçte değilki kaslarının ne kadar güçsüz olduğunu biliyor musunuz, bağırsak ve gaz hareketleri de aynı seyi yapıyor
zeynepemiromer Deletedmom23234 ay evet benimde oglusum nazlı biraz 26 haftalık benim ki daha yeni yeni hissediyorum dışardan yoksa belli etmiyordu ve sanki farkına varıyor video çeksem eşime gel elini koy desem duruyor 😁
Deletedmom23234 zeynepemiromer Neyse ki 30. Haftadan sonra daha net hissediliyor 🥰 artık uyurken eşime o tekme atıyor merak etmeyin uyurken eşinizi dovebilir ileriki zamanlarda 😂
zeynepemiromer Deletedmom23234 ay gerçekten mi ne güzel ya şimdileri pek belli değil inşallah 3 4 haftaya benim de öyle olur çok güzel bir his çünkü o tekmeler içinde bi can olduğunu bilmek çok duygulandiriyor Rabbim hepimizin sagsalim kucağımıza almasini nasip eder inşallah ❤
Mehtaprabia_-53 2801 sirt ustu yatarsin ama surekli deil doktorum banada tavsiye etmedi cok nadir sirt ustu yatabilirsin dedi ama sol tarafina yat kan akisi hizlanior dedi sagda olabilir 22+3um kizim.olcak👶👶👣👣tekmeleri daha net olusdu cok.sukur
imgeeftelya Sumeyraa_ bi hafta önceye kadar ayaktayken duruyordu şimdi ben hareket etsemde durmuyor bazen korkuyorum içimden çıkacak gibi 😂
Emecc0709 Ikram42 hissettiğinde o olduğunu direk anlıyorsun kelebek kanat çırpıyo gibi karnımın içini gıdıklıyo ara ara daha net ara ara kıpırtı gibi 🤗