Hatice_ee Emecc0709 20+5 deyken ve esim elini karnima koydugunda o bile hissedebiliyodu . Cok guzel bi duygu simdi 28 haftalik disardan gorunuyo
Mrv-ElfAda Aylinarya Doktorum bana 20. Haftada hissedersin dedi:)) İlk gebelik ondan iç karın esnek değil tabi sizin kaçıncı gebeliğiniz?
edasahbazsahin Ben ilk böyle çok hafif kıpırtıları 18. Haftam gibi hissettim. Şu an 23. Haftamızdayız kızımla ve hiç durmuyor yatış şeklime bile o karar veriyor sanki😂 bazen ani hareketleri ufaktan canımı bile yakıyor 🙄🐣
Seminn Ben 17 de hissettim cinsiyetini öğrendiğim haftaydı unutmuyorum onu hep kıpır kıpır kızım artık can acıtıyor hareket halindeyken ay felan oluyorum çogu kez 35.5 bugün 🤗🤗🤗
Lokumunannesii Emiryigit47 Hayır canım gelişimi gayet güzel dedi kızımda önden gidiyordu doktor rahat 4kilo üzerinde doğar dedi ama 3 kilo 155 gram doğdu gebelık şekerim de yoktu sıyumuz fazlaydı sadece gelişimi iyiyse önden gitmesinde bir problem yoktur
Emiryigit47 Lokumunannesii peki regl hesaplamana göremi doğdu yoksa ultrasona göre mi ??? Ben bunda çok düşünceliiym
Emiryigit47 Lokumunannesii çünkü regl hesaplamamla 27. Haftadayım ultrasona göre 29. Hangisine göre gideceğimi bilemez oldum🥴
1Ezgiii Emecc0709 ya bizde 16+2 olduk 14 haftalıkken hissediyordum ufak kıpırtılar şimdi yemekten sonra içimde halay çektiğini hissediyorum sanki 🤭
Lokumunannesii Emiryigit47 sürekli iki hafta olarak önde görünüyorsan son adet tarihini değil usg baz alacaksın canım
Emiryigit47 Lokumunannesii 1 hafta önce gittim işte öyleydi. Bakalım bir sonra ki kontrolde nolacak ona göre hesap yapacağım😊
Ikram42 Sinek ısırması gibi birşey mi, nasıl ayırt edeceğiz bilmiyoruz. Hissettiğiniz nasıl birşeydi? Bize de tarif edebilir misiniz?
Emecc0709 Ikram42 hissettiğinde o olduğunu direk anlıyorsun kelebek kanat çırpıyo gibi karnımın içini gıdıklıyo ara ara daha net ara ara kıpırtı gibi 🤗
Funda2735 Emecc0709 bende seninle aynı haftalarda başladı minik oğlum daha dışarıdan imkansız hele bir 22-23 e gel anca 😍
aminevera Benim ilk gebeliğim ve ben 12 haftalıkken hissetmeye başladım yani ilkten herkes saçmalama gazdır dedi ama şuan 20 haftalığım hala aynı şekilde minik kıpırtı hissediyorum şuan biraz daha belirgin hatta 😍😍
Jdjdjdjk aminevera çok zor yani hissettirecek güçte değilki kaslarının ne kadar güçsüz olduğunu biliyor musunuz, bağırsak ve gaz hareketleri de aynı seyi yapıyor