16+5 haftalık olduk… karnımın içinde minik kıpırtılar olmaya başladı.. dışarıdan gözükmüyor ama hareketlerini çok net hissetmeye başladım ve karnım arada yamuk duruyor 🤗 dışardan görmeye ne zaman başlarım ? Sizler kaçıncı haftalarda hissetmeye başladınız?

Emecc0709 15 +3 olmuşuz bir hafta bir gün öndeyiz bizde geçen uyuyordum bir anda irkilerek uyandım tekme attı ve hissettim ikinci gebelık şoktayım dedim hatta bugun doktoruma erken degıl mı hocam diye hissedebilirsin artık çok fazla büyüdü dedi minik kıpırtılar bizdede oluyor sag Salim gelsinler insallah cinsiyetiniz nedir bu arada🤗

Emecc0709 18.haftada hissettim ilk şuan 27.haftamdayım artık yaptığı her şeyi tam net olarak görüyorum ilk defa dün videoya çekebildim sürekli hareket halinde olan çocuk telefonu alınca duruyor 😂

Papatyaa38 ben de hissetmiyorum geçen haftalarda bi iki kere bi şeyler hissettim ama ondan daemin degilim😪 doktor 20. Haftada hissetmeye başlarsın dedi

Emecc0709 Ben 19. Haftada hissetmeye başladım 21. Haftaya giricem dışarıdan da net belli oluyor minik minik 😍🙈