2baby1moms yiyecem tşk ederim
Minik kıpırtılar😍
Emecc0709 16+2 de canim benim de karnim yan duruyor bazen
Neyzen123_ aynı benimki de öyle sanki anlıyor video çektiğimi 😂
Emecc0709 20 de hissetmeye başlamıştım şuan 28 haftalik olduk baya baya belli oluyor dalga dalga hatta kafasini migdeme dayadigini bile gorebiliyorum oynatıyor orda😂😂
Mujde0808 Olabilir canım içerde nasıl hareket ediyorlar🤭dün ultrasonda yüz üstü yatmıştı doktor göbeğimi sallaya sallaya çevirdi sırt üstü yarım saat uğraştırdı bizi😅öyle hareketlıler ki içerde aklım almadı
Emecc0709 Bende o haftalarda minik minik hissetmistim 19 ile 21 arasi net hissettim 😊
Papatyaa38 5 aydan snra daha net hissedicekmişiz 🙏🏼
Emecc0709 22-23de görmeye başlarsın canim benimki göbek deliğinden çıkıcak gibi hep orda😍😍
Lokumunannesii erkekk 🤗🤗🤗
DemetF erkek 🤗❤️
Belacivciv göbek deliğimin oralarda daha şiş diğer tarFa kıyasla daha havaada tuhaf bir yamukluk oluyo bende anlaamadım 😂😂😂
Busefe İlk gebeliğiniz mi acaba? Ben de 18.haftadayım hafif bir dalgalanma hissediyorum ama karın ağrısı gibi geliyor 😄 Yani tam olarak bir şey hissettiğim söylenemez, sizin belirgin miydi kıpırtılarınız? 😊
Sabırsızlanıyorum bunu hissetmek için ya. Rabbim saglikla kucağımızda da oynadıklarını görmeyi nasip etsin.
Guneyinannesi1 ben şuan 15.haftama girdim ve karnımın sag tarafinda minik minik kipirtilar oluyor,,,bebek icerde hareket t ediyor,,ve bunu hissedebilirsin 😊 tıpkı göz seğirmesi gibi bir his oluyor bende,,sanki küçük küçük tekmesi vuruyor karnıma
Taskin_61 tama benimde solumda oluyor ama hep solda oyuzden bebek olmadigini düşünmeye basladim
@Emecc0709 ben 16 da pıt pıt hissettim 18 de tekmesini gördüm dısardan😍
Emecc0709 bende 15 haftalık oldum,,,karnımda küçük küçük kipirtilar hissediyorum, 😊,dışardan belli olmuyor ama elimi koyunca hissedebiliyorum,