Emecc0709 ben 22 haftalıkken dışardan görmeye başladım ama çok hafifti o zaman şuan 25 haftalığım çok net görünüyor maşallah bi sağa bi sola zıpır 🙏💗

Emecc0709 20 de hissetmeye başlamıştım şuan 28 haftalik olduk baya baya belli oluyor dalga dalga hatta kafasini migdeme dayadigini bile gorebiliyorum oynatıyor orda😂😂

Mujde0808 Olabilir canım içerde nasıl hareket ediyorlar🤭dün ultrasonda yüz üstü yatmıştı doktor göbeğimi sallaya sallaya çevirdi sırt üstü yarım saat uğraştırdı bizi😅öyle hareketlıler ki içerde aklım almadı

Emecc0709 22-23de görmeye başlarsın canim benimki göbek deliğinden çıkıcak gibi hep orda😍😍

Emecc0709 33 haftalığım hiç yerinde durmuyor 😂😂 bi sağa geçiyor bi sola 😂

Belacivciv göbek deliğimin oralarda daha şiş diğer tarFa kıyasla daha havaada tuhaf bir yamukluk oluyo bende anlaamadım 😂😂😂

Busefe İlk gebeliğiniz mi acaba? Ben de 18.haftadayım hafif bir dalgalanma hissediyorum ama karın ağrısı gibi geliyor 😄 Yani tam olarak bir şey hissettiğim söylenemez, sizin belirgin miydi kıpırtılarınız? 😊

Sabırsızlanıyorum bunu hissetmek için ya. Rabbim saglikla kucağımızda da oynadıklarını görmeyi nasip etsin.

Guneyinannesi1 ben şuan 15.haftama girdim ve karnımın sag tarafinda minik minik kipirtilar oluyor,,,bebek icerde hareket t ediyor,,ve bunu hissedebilirsin 😊 tıpkı göz seğirmesi gibi bir his oluyor bende,,sanki küçük küçük tekmesi vuruyor karnıma

Emecc0709 bende 15 haftalık oldum,,,karnımda küçük küçük kipirtilar hissediyorum, 😊,dışardan belli olmuyor ama elimi koyunca hissedebiliyorum,