Taskin_61 Emecc0709 bende 15 haftalık oldum,,,karnımda küçük küçük kipirtilar hissediyorum, 😊,dışardan belli olmuyor ama elimi koyunca hissedebiliyorum,
_Aysgll_ Emecc0709 Bende 16. Haftadan donra çok minik minik hissetmeye başlamıştım . Şuan 20 haftaligiz çok net hissediyorum 💕
Yagmur00 Emecc0709 benimde oyle canım mink kıprdama sankı biseyler yer degistir yor falan cok guzel bi duygu bazen anlamıyorum yururken is yaparken falan ama boyle karnıma dokunuyorum falan oyle hissediyorum 🤗
GulcanDongel Zmrmrt1315 bende daha dün görmeye başladım işte 😂 seninde en yakın zamanda gösterir kendinj😍🥰
Hilalkaya1737 Biz de 23. haftamızdayız ve 2 gündür azalıyor gibi hissediyorum, ilk hissetmeye başladığımda daha sık hissediyordum , sizce normal midir ? Doktorumuz her şeyin yolunda olduğunu söyledi ama içim rahat etmiyor
Mehtaprabia_-53 Hilalkaya1737 hersey yolun cnm takma kafana arada hareket etmiorsa bilki uyuyordur sn bilemessin gunduzleri uyurmus geceler sakinn oldu zmnlae cok hareket eder bnmki ole.. aksam.tekme atti oturdum zmn esimde elini karnima koydu o bile hisseddi tekme atti eseksıpası dedii mutlu oluyorumm cok guzel duygular. Gecede cook tekme atti cnm acidii valla uyuyamadim.gece. 👶👶👣👣💘😙❤22+2 yim.
Mehtaprabia_-53 Ruyasusam amin inslh cnm 🙏🙏👶 oturdun znm.bile tekmelerini hissediorum hareketlerini bile.. 👣👣💘cnm.kizimm cok hareketli.. iyiki bnmsin cnm parcam 👼👼😘🌸
Mehtaprabia_-53 yeniannna34 tekme attini gormessin hissedersin karnini icinde gectini sertlestini kasiqinin altina yumruk gibi olur net gorursun yumurta gibi oluoo 😊😊❤
Mehtaprabia_-53 Kardelen47 slm.iyi aksamlar karnin yokaa normal.bazi kadinlarin ic karinlari.kucukk olur belli.olmaz hamile.oldu.bazilarida ic karinlari genisdir. Icin rahat olsun. Normall.hersey doktoruna sor yinede mesela.benm.karnim ici genis 22+2yim.. gorenlee karnimi 6/7 aylikkmi.die soruyorlar. 5 aylikdedim.
Minicigim01 oyku27 ben 10 . Haftada pıtpıtlarını hissetmeye başladım 13. Haftadan sonra içimde dalgalanmaya başladı 16. Haftadayım az daha kuvvetli olsa dışarıdan belli olacak 2. Gebeliğim ve kıza benziyor dedi doktor
Aliye-u 17+4 üz hissedemiyorum hareketlerini.Ultrasonda gayet güzel hareket ettiğini görüyoruz ama benim hala hissetmemem normal mi?
nvn-mutlu Aliye-u bende 17+6 dayım ama henüz hissetmiyorum bizimde ultrason da herşey çok normal çok şükür hareketli ama 🤷♀️ henüz hissetmedim hiç
1cocuk1bebekannesi Arkadaşlar 19+4 oldum hiç bir kipirti hissetmiyorum. Doktor çok hareketli demişti ama zayıf olduğum halde hissetmiyorum . Hiç hissetmedim degil ama şuana kadar 2 defa anca . Korkmaya başladım . Çok huzursuz oluyorum.😔
nvn-mutlu Emecc0709 ne kadar güzel bir duygu 🥰 ben 17+6 oldum ama henüz hissetmiyorum yaa 😔 doktorum olabilir dedi 😔
Mehtaprabia_-53 nvn-mutlu hissedersin cnm normal.bunlar takmayin kafaniza. Bn 16 haftalukken hisseddim tekmelerini suan. 22+2yim kizim.olcakk gunduzleri hissedmiorsaniz uzulme gunduzleri bebekler uyur aksamlari ise sakinn saatlerinde hareket ederler bn oturdumda bile hareketini tekme atislarini gunduzde helekii aksamlari hissediorum.tekmelerini saga soll gecislerini sertlesdini kasıqına dogruu yumuluyoo 👶👶👣🙏😊oyusden normal bunlar sol.tarafindaa yat doktorum.ole dedi bana sirt ustu yatmani.tavsiye edmiorum sag yada sol.tarafina yat kan akisini hizlandirior sol tarafina yattinda.. sende ole yap..
Aliye-u Mehtaprabia_-53 ben ilk öğrendiğimden beri hep soluma yatarım.uyku sırasında dönmelerim oluyor tabiki ama sola yatmaya gayret ederim.Herkesin gelişimi farklı inşallah bizde hissederiz yakında 😇
nvn-mutlu Mehtaprabia_-53 yaaa bu akşam denicem🥰 çok teşekkür ederim Rabbim sizede sağlıkla prensesinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲