mucizebebek03 Hafissee Oyyy gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşALLAH kız yoksa gerçekten ayın 7 sinde mı doguracan 😁🤭sancin ne durumda canım
Hafissee zcelik gkce2302 Masalannesii mucizebebek03 Ervaemre Busraguney Martha özür dilerim tektek yazamıyorum sancım hala aşırı değil ama heran yükselcek gibi 😁 dualarım sizinle hepimiz sağ salim kurtulalım inşallah 🤲🐣
Busraguney Hayırlısıyla bebeğini kucağına al inşallah çok heyecanlııı 🤍 ben de 37+5 bizim için de dua et ❤️🤲
Martha Hafissee ya maşallah daha geçen gün normal doğum için neler yapayım diye konu açmıştınız 👏🏻 38+6yım ben de hala bekliyorum en sona ben kalıcam galiba 😂😂
Masalannesii Hafissee ne özürü kız 😅 dualarımız seninle tez vakitte sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına al canım benim kendim doğum yapicakmisim gibi heyecanliyim şuan 🤭🤭🤭
Hafissee Hafizeplt inşallah etki eder ben kendi kendime kafama soktum mu ne dogurcam diye diye diye 😁
fethiyeli48-48 Hafissee ay rabbim bize de 39 haftaları görüp kan geldi diye sevinmek nasip etsin inşallllah 😂😂 rabbim kavuştursun kuzum
Merguse Hafissee kız hadi sonunda happy mom ailesi olarak heycanla güzel haberlerini bekliyoruz sağlıcakla kucagına alırsın inşallah 😘
Eliz34 Beyzan sadece adet sancısı gibimiydi, benim sabahtan beri bel ağrım var aşırı yoğun adet sancısı ama kan su VS yok diye gitmiyorum, takip ediyorum kasılmalar ım 10 dakikada bir vuruyor ağrılı,
badembid Eliz34 canım kana suya bakma bence bir görünsen iyi olur galiba senin de doğumun başlayabilir
Beyzan Eliz34 evet adet sancısı tarzı bir tık fazlaydi yani ekstra farklı bir şey yoktu. Sancı da düzenliymis aslında hastane yakın mı bir gitseniz nst ye. İnşallah sağlıkla gelsin bence çok az kalmsi 😍😍
badembid Hafissee ay çok heyecanlanlı hayırlı olsun canım. Doktorunu bilgilendir hemen doğum başlamayabilir. Sancı ya da suyunun gelmesini bekle. Haydi bakalım çok heyecanlı biz de o zamanlara geliriz inşallah 😊🧿🧿🙏🏼