Hafissee Beyzan Duru olcak adı inşallah 😁 bel agrım ve sancım devam ediyor ama şiddeti nasıl bilemem derecelendiremiyorum yani şuan 😁🤭
Beyzan Hafissee benim adet ağrısı gibiyken 4 cm acilmam oldu sifdete çok takılma her bünye bir değil.
Ceylan01-13 Hafissee şiddetli olursa yazamazsin cnm geceye kadar sıklaşir dogurursun insallah cnm merak etme sancı sıklaşırsaaa 1 sn yerinde duramiyorsun
Reyhandmrl Hafissee sağlıkla gelsin benim kızımın adıda Azra duru olacak güzel isim henüz 29 haftanın içindeyiz inşallah hayırlısı ile kucağımıza alırız
Hafissee Etk yok valla tam yapamadım ki bişe😁 yürüyüş dizenliydi sadecede son zamanlarda hurma yedim 5-6 gündür de squat 😁
Hafissee Beyzan o zaman ben hast gidim nst baglanmak istiyorum diyim nişan geldiğiini söyleyim mi söylemeyim mi
Eliz34 Beyzan sadece adet sancısı gibimiydi, benim sabahtan beri bel ağrım var aşırı yoğun adet sancısı ama kan su VS yok diye gitmiyorum, takip ediyorum kasılmalar ım 10 dakikada bir vuruyor ağrılı,
T1627 Beyzan bişey soracaktım bu su gelmesi birden mi olur yoksa azar azar mi olur bugün bı sıcaklık hissettim ama çok az iç çamaşırını islatmisti bu su gelmesi mi
Merveyzc1661 Hafissee darisi benim basimaaaa hadi saglikla sabaha karsi kucagina almis ol insallah 🧿🧿🧿🧿
Hafissee Hafizeplt inşallah etki eder ben kendi kendime kafama soktum mu ne dogurcam diye diye diye 😁
zcelik Hafissee sancım var de sen bence kanlı akıntım da geldi de zaten nst çekerler sancı kasılma ne durumda diye ya da direkt açıklık kontrolü yaparlar
Masalannesii Hafissee bence gitmelisin yani sanci her bünyede farklı oluyor belki açılman falan vardır onu kontrol ederler ayyy hayırlı haberlerini bekliyorum🤗🤗
Hafissee zcelik gkce2302 Masalannesii mucizebebek03 Ervaemre Busraguney Martha özür dilerim tektek yazamıyorum sancım hala aşırı değil ama heran yükselcek gibi 😁 dualarım sizinle hepimiz sağ salim kurtulalım inşallah 🤲🐣