ruyadandunyaya Hafissee ay sonunda 😍😍 ben doğurdum ama burdan ayrılamadım senin de ne zaman doğuracağını merak ediyordum 😅 sağlıkla kuşağına almak nasip olsun inşallah şimdiden Allah anneli babalı büyütsün ❤️
Hafissee ruyadandunyaya ay canım benim güzel duaların için cok teşekkür ederim 😚 amin cümlemize inşallah 😚😚😚
Aysenurse1 Hafissee bi nişan da benden olsun😁 öğlene doğru geldi benim de, dün muayenede 1cm açılma vardı, normal bi bel ağrım var şiddetli değil, hazırlıklarımı yaptım şiddetlileri bekliyorum, doktorum da bekleyelim dedi, hangimiz doğurucaz acaba😁😁
Merveyzc1661 Hafizeplt olsun saglikla kavusmak nasip olsun 35 sonrasi gecmedi bana senin bu dort haftan cabuk gecer 🙊
AESahin Hafissee ay her postta karşılaşıyorum sizinle ne güzel sonunda bı belirti olmuş Nisan demek rahim ağzındaki tıkaç çıktı demek enfeksiyon kapabilir bence gidin bi
Reyhandmrl Hafissee sağlıkla gelsin benim kızımın adıda Azra duru olacak güzel isim henüz 29 haftanın içindeyiz inşallah hayırlısı ile kucağımıza alırız
paradiseeeeee Hafissee bende nişan gelmesiyle gittim hastaneye doğum yaptım 😂 hadi bakalım hayırlısı olsun
[silindi] Hafissee dogum cok yakın demekkiii hayırlısıı ile gelsin bebeginn 🙏🙏🙏🥰🥰 ama hemen doktoruna haber ver bir kontrol edilsin
Zormama Hafissee günümüz bile ayniii ben de tık yokkk 😭😭hadi insaallah bu gece cok cok kolay bir sekilde dogurursun🙏🙏 darisi basima insaallahhhh bugun kontrolum vardi nstye girdim hic sancim yoktu diger gunler en azindan bir iki sancim vardi😭😭 her gun totem yapiyorum gelmiyoo nazlicannn😭