Cigdemmom Hafissee evde tek misin eşin nerde canım tek kalma yinede evet babanları ara iyi olur her ihtimale karşı . Ayrıca cinsiyet neydi senin
Cigdemmom Purpura26 ahahha aradığım yorum bende diyorum ki benim ki peçeteye gelmez akar giderse nolcak 😅
Etk Hafissee herhangi birşey yaptıınızmı nişan gelmesi için 38+5iz 2 haftadır 1 cm açıklıkla geziyom 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Hafissee Etk yok valla tam yapamadım ki bişe😁 yürüyüş dizenliydi sadecede son zamanlarda hurma yedim 5-6 gündür de squat 😁
Deletedmom23234 Hafissee Bilemedim beni de doğurtucaksın burda az kaldı 😁 Suyun gelirse sancıların düzene girerse doktora git bence 😘 ha birde yürü bol bol, açılman olsun geçen bir arkadaş baya yürüdü de öyle doğurdu 😅
Beyzan Hafissee ayy aşkımmmm çok sevindim ya off saka maka geliyor gelmekte olan. Ağrın sancın ne durumda. Bir de adı ne olacak bu bebisin ismen dua edeceğim inşallah
Hafissee Beyzan Duru olcak adı inşallah 😁 bel agrım ve sancım devam ediyor ama şiddeti nasıl bilemem derecelendiremiyorum yani şuan 😁🤭
Zelsonr Hafissee Anaaam bende heyecanlandım 😂🤭 Hadi hayırlısı bakalım rabbim bir sancıda kurtarsın inşallah 🤲💜 Sancılarının düzenli gelmesini bekle bence canım💚
Hafissee Purpura26 yok klozete afedersin kanlı parçalar düşmüş sifonu çekmeden bakıyodum bugün hep zaten
Elif-Handan01 Hafissee gözün aydınn inşallah en kolay şekilde atlatırsın Alalhım tek solukta kurtarsın 🙏