imgeeftelya Hafissee yerinde olsam evde sancımı beklerim hastanede uzun uzadıya bekleme birde evin hastaneye ne mesafe de oda önemli aslında
HTbebek Hafissee sağlıkla kucağınıza alın insallah ilk defa merakla bekliyorum.. dogumum yaklaştıkça okumaya başladım bende pek takip etmiyordum açıkçası burayı, heyecan verici sizinle bizde heyecanlandık dualarımız sizinle🤗
defnes_mom Hafissee Hayırlısıyla sağlıcakla gelsin kuzucuk 😍 sizi hep görüyordum çok sevindim 5 dkya bir sancı gelmedikçe gitmeyin isterseniz sanciniz var mı şuan
Hafissee defnes_mom Deletedmom23234 ya sancı var ama dayanılmıycak gibideğil bel agrım var bide belki bir ümit açılmam vardır diye heves ediyorum açıkcası 😁
Deletedmom23234 Hafissee Ayy gözün aydın geliyor gelmekte olaann😂 sancıların düzene girsin öyle git kuzu😘
HTbebek Hafissee her süreci en azından sonrasında yazarsanız bizde bilgilenmis oluruz🥰 normal doğum için bekliyorsunuz değil mi
Purpura26 Hafissee Kız sende bir sağlıkla doğursaydın da sıra bize gelseydi artık 😅 bu nişanda nasıl bir şeyse hep peçeteye geliyor. Tuvalete gitmiyor illa gösteriyor kendini 😄😄
Arifcaninannesi Hafissee o zmn açıklığa bakarlar sana eve git derlerse eve gel güzel ilik bir duşunu al squat hareketi yap büyük ihtimalle bi iki gune dogurursun inslah bir baktim aciligin coktoru seni gondermezler eve
Deletedmom23234 Hafissee Bilemedim beni de doğurtucaksın burda az kaldı 😁 Suyun gelirse sancıların düzene girerse doktora git bence 😘 ha birde yürü bol bol, açılman olsun geçen bir arkadaş baya yürüdü de öyle doğurdu 😅
Arifcaninannesi Hafissee inslah cnm gitmeden duşunu al olabildiğince squat yap belkide açıklığın dahada çoğalır haftanda güzel biz seninle ayniydik erken doğum oldu şuan 27 gunluguzz sağlıcakla gelsin bebeğin inslah süreci bizede anlat lütfen güzel haberler ver bakalim
Cigdemmom Purpura26 ahahha aradığım yorum bende diyorum ki benim ki peçeteye gelmez akar giderse nolcak 😅
Hafissee Purpura26 yok klozete afedersin kanlı parçalar düşmüş sifonu çekmeden bakıyodum bugün hep zaten
balbocegim27 Hafissee bebiş sen bilirsin de evde sancıyı çekmek daha kolay diyolar biraz sıklasmasini bekle istersen