beysenyil Hafissee regl ağrısı gibi ağrıların oluyor muydu canım, belinde ve kasıklarında bugün sabahtan beri benim de öyle ağrılarım oluyor da sancı falan böyle değildir sanırım 😁
Arifcaninannesi Hafissee Cnn öncelikle sakin ol benim oglumdad ageldi doğumun iki gün icinde oldu doktorun ne dedi peki
Hafissee Arifcaninannesi doktoruma yazdım ama görmedi henüz babamı aradık o geliyor o gelince hasthneye gidim diyorum nst falan baglarlar ya da açıklık varmı ona bakarlar demi heycandan eve sığamam şimdi
imgeeftelya Hafissee yerinde olsam evde sancımı beklerim hastanede uzun uzadıya bekleme birde evin hastaneye ne mesafe de oda önemli aslında
Cigdemmom Hafissee evde tek misin eşin nerde canım tek kalma yinede evet babanları ara iyi olur her ihtimale karşı . Ayrıca cinsiyet neydi senin
sulegedizz Hafissee hiç telaş yapmayın hemen yatış vermiyorlar bende gittim sancilarimizi takip edin 10 dkda 1 düştüğünde gidin hastaneye doktorunuza da mutlaka haber verin kanlı mi kahverengi mi geldi
sulegedizz Hafissee sakin ol güzel anne önce ılık bı dus al ve sancılarını bekle evde hastanede suni sancı almayın bosu boşuna suyunuz gelirse gidin yada