Rukenayse E-Y ya nasıl birsey kasılma ve sancı adet agrısı gibi mi ya da karnın sadece bir yerine girip çıkıyor yoksa heryere mi yayılan bir agrı. Benimde bugün sancım var sanki emin degilim
E-Y Rukenayse yok canim karnını saran bir ağrı adet sancısı gibide denilebilir ama daha çok anüs ve vajina bölgesinde bi baskı hissediyorum ben. Belimde de ağrı hissediyorum. Herkeste aynı mıdır bilemiyorum tabi 😊
E-Y Elemmm benim nişanım geldi bugün belimden ağrı girip duruyor😊 37+4 olduk. Bebiş 3100 gram olmuş. Hayırlı doğumlar olsun inşallah 🌸
Gzmkol Mervedemirdag 38+ 6 hala beklemedeeeeyimm bu hafatada normal olmazsa pazar sezeryana alınacagım 🤦🏽♀️😂🤭🤗
Ezgiparlak Bursa1616 koltuktan aşağı eğiliyorum valla gün içinde.çömeliyorum sürekli umarım inatçı olmazda döner😊
eminedlmnn Papatyya bende 37+2 1 parmak açıklık var dedi bugün ne zaman olur dedi tahminen doktorunuz benimki birşey demedi 😊 bir de nst de hafif hafif sancılar çıkıyor hissetmiyorum
Papatyya eminedlmnn bısey demıyo ya normal bekledıgımz için yarında suyun gelebılır veya 41. Haftaya kadr beklerız fılan dıyo benm doktorum çok degısık 🙄🙄
Papatyya eminedlmnn bana sezeryan ı öneriyo süreklı o yüzden norml doğumla ilgılı hiçbi tuyo bı sey soylemıyo bıde bebek iri daha kılo alırsa mudehale ederm fılan dıyo 🙄🙄 bakalım cuma tekrar kontrolm var nst de sancı fılan çıkacak mı
Basakgul Mervedemirdag 38 olduk ammaa ufak sancılar ve kasılmalar dışında bir şey yok 🤦 sinirler bozuk adaçayı içmeye devam 😂