Papatyya eminedlmnn 🤦♀️🤦♀️ Çatı muaynesınde bı sorun çıkmadı benım sızınde çıkmadıysa nıe sezeryan öneriyolar anlamdım vala 🤷♀️🤷♀️
eminedlmnn Papatyya garip bir şekilde normal yapamazsın demiyorum ama rahat da yaparsın demiyorum diyor 😂 içimize kurdu düşürüp sonra geri çekiliyorlar
Papatyya eminedlmnn yaa banada öle dedı 😂😂 kılolu dıye rahat yapamassın fılan diyoeum dedı ama çatı muaynesınde de yolu bulur işte çok kötü dgl fılan dedı bıde bayrama tatıle gıdeckmış gıtmeden alayım fılan dıyo
eminedlmnn Papatyya hayırlısı olsun hakkımızda bugün açılmama baktı bu doğumu tetikleyebiliir dedi hafif bir bel ağrım var hiç olmazdı nişanımda geçen hafta gelmişti doğurur muyum acaba 😂
Papatyya eminedlmnn ayy sen sanşlısın bemde çatı muaynesınden snra nişan gelır dıye bekledım vala tık yok 😂
eminedlmnn Papatyya evet söyledim geçen hafta geldi doğsada çok sıkıntı olmaz dedi o haftada onun için birley yapmadı sadece açıklığa bakıp gönderdi 😊
MerveKaya38 As-1m sancılarım başladı kalp şekli rahim ve kan pıhtılaşma da olunca Dr riske atmayalım dedi.
Rabiaky MerveKaya38 merhaba bende bugün yatış yapıyorum cuma, yani yarın sezeryan olucam, ben spinal istedim ama bebek için zararlı olduğu için belden uyuşturma yapacaklarmış, ilk sezeryan tam uyutma olmuştu acil olduğu için