orkide21 Yalnizanne97 ay ben de 38+5 olucam birazdan ama gelen giden yok cumartesi kontrolüm var o zamana kadar gelmezse acaba doktora demeli miyim fitille başlatsın
Yalnizanne97 orkide21 isterseniz diyin çünkü ben beklersem bayrama denk gelirse doktorum olmicak istemiyorum bende öyle
Mervedemirdag Nurbalam rahim kasılması sağlayıp doğumu başlatmaya yardımcı olduğu yönünde kullanan arkadaşlardan öneri aldım 😊 ama 2 gündür bir bardak olarak tükettim henüz sancım olmadı ahududu yaprağı da bilimsel çalışmaları olan bir bitki çayı eğer kolay doğumum olursa paylaşacağım 🙏🏻🙏🏻
Mervedemirdag MerveKaya38 evet canım spinalden farkı tam bir uyuşma olmuyor ağrıyı azaltıyor spinalde belden aşağı tamamen hissiz kalıyor ikisi de belden beyin omurilik sıvısına girilerek yapılıyor
Surprizbebegim Cgdm7500 bende 38+6 haftalığım bide 2 ci gebeliğim .. 2 ciler erken olur diyorlardı ,kızlar erken doğardı ama yalanmış 40 haftasını dolduracak herhalde
E-Y @Mervedemirdag @Papatyya 1 cm açıklık varmış rahim ağzı da kısalmış kac gündür cektiklerim boşuna değilmiş 😊 🤲
eminedlmnn Papatyya bende 37+2 1 parmak açıklık var dedi bugün ne zaman olur dedi tahminen doktorunuz benimki birşey demedi 😊 bir de nst de hafif hafif sancılar çıkıyor hissetmiyorum
E-Y Anne060606 yani şöyle söyleyeyim sancı gelince bi ıkınma isteği geliyor ve anüs bölgesinde baskı hissediyorum.
[silindi] Ben 37 deyim ve dogurmak istiyorum 38 + latı dusunemiyorum bile 😃 bu arada sancım falan yok adet agrısı gibi hafif hafif bir haftadır baskı oluyo bazen sadece o kadar dogumum gecikecek diyorum bende bu sebepten
Ezgiparlak Hanımlar bende normal doğum istiyorum ama 36 haftadayım bebek makat geliş gözüküyor 38.haftada kontrolüm var.Bebek dönmüyor.Başında makat geliş olup sonra baş geliş olan oldumu acaba ?
Ezgiparlak Bursa1616 koltuktan aşağı eğiliyorum valla gün içinde.çömeliyorum sürekli umarım inatçı olmazda döner😊