2prensannesi2008 prensesannesi_34 31 haftalıkken gittiğimde girmedim 35. Haftada tekrar gittiğimde girdim bundan sonra devam edicek
kubrakokcan prensesannesi_34 doktorum 32 den sonra her muayene de nst ye bağlayacağım dedi. İlk nstm 31 deydi benim. Sonra 32 , şimdi 34 de tekrar gideceğim yine nst ye bağlayacak 😌
Burcu_NFUE Hafissee herhangi bir riskimde yoktu tamamen tedbir amaçlı garantici bir doktorumuz var ☺️☺️
Birpapatya4 Burcu_NFUE 16 da nasıl nst oluyor o hafta da sağlık ocağı aleti bile kalbi duymaz ki ben 34 hafta da aletleri kendim tutuyorum kayma olmasın kalbi net kayıt etsin diye😅😅😅😅
Hafissee Burcu_NFUE 16 da nst olmaz ki 😁 minnacık oldugu için cok zor da yani garanticilik değilde baglandıgınız nst mi emin misiniz 🙄
Burcu_NFUE Birpapatya4 gittiğin doktorlarla doktorumu kıyaslama BİLE özel hastane veya devlete gitmiyorum doktorun özel dairesine gidiyorum o kadar para sayıyorum bırak o kadar farkımız olsun 😂😂😂. Ha bu arada Sağlık ocağı aletini medikalden de alabilirsin 😂😂
Akkoyu Bende 30 haftalıkken girdim agrım var diye bu hafta 32 yim tekrar gidecem sanırım yine girecem
Ruyasusam prensesannesi_34 Normalde 34-35 haftadan sonra nst ye giriliyor ama benim erken doğum riskim çıktı 33 te girmeye başladım.. yaklaşık 20 dakika sürüyor 😊🍀
Mom8899 Deletedmom9823 uzanıyosun, göbeğine 3-5 kablo bağlıyorlar bebeğinin kalp atışlarını dinliyorsun ☺️
MineLule prensesannesi_34 sancılarım olduğu için 27 de başladım ben sanciniz yoksa 32-35 arası başlıyorlar (15-20dk arası sürdü)