prensesannesi_34 Biz 32+3teyiz bu hafta kontorulum var acaba nstye baglarmi deneyimlerinizi paylasirmisiniz nst ilgili hic bisey bilmiyorum ne ne kadar sürüyor mesela
Burcu_NFUE prensesannesi_34 16. Haftada başladı 28+1 deyim hala devam ☺️ yarım saat 45 dakika sürüyor
1bankacianne prensesannesi_34 32. Haftada bağlanmıştım ben ilk. Yarım saat kadar sürüyor bebişin kalp atışları ve hareketlerine bakılıyor. O yüzden giderken tok olmanızı istiyor doktor mümkünse tatlı birşeyler yiyip gitmenizi hatta.
Melek3 Burcu_NFUE ben 21 haftaligim ben niye hiç gormedm 😅halbuki ne güzel kalp atışını dinlerim almıyorlar beni
depsizoo prensesannesi_34 Ben 32+0 da gitmiştim nst ye sokmadı doktor bi dhaaki gittiğimde girerim herhalde
Kadriyed prensesannesi_34 32de girdim ben ilk. 32den sonra artık her kontrolde girecekmişim doğuma kadar. Beline bir kuşak bağlanıyor yatıyorsun bebişin kalp altışları hareketleri vs dinleniyor kuşağın üstündeki bir cihazla. Eline de tuşlu bir aparat veriyorlar bebeğin hareketlerini hissettikçe basıyorsun. 20-30dk sürüyor genelde
Burcu_NFUE Hafissee herhangi bir riskimde yoktu tamamen tedbir amaçlı garantici bir doktorumuz var ☺️☺️
Mom8899 prensesannesi_34 32de bağlanmıştı ilk, 20 dk sürdü. Çikolata ve vişne suyu içip 15 dk yürümüştüm bebek hareketlensin tekrar girmek zorunda kalmayayım diye