Tuba704 SemraErkann şuan 27 başladık dün ama normal ya da sezeryan belli değil henüz karar veremedik %50 50 😄
Babies16 Elcnerdgn bende ilk odasini aldim cunku temmuzda zam gelcek dediler burada mobilyacilar hep.inegolluyum mobilyamiz meshur.ama zaten temmuzun sonunda 30 u gibi kurcaklar.eger teslimat seuresinde sikintj yoksa daha var en fazla 1 aya kuruyorlar
tomurcukannesi Ygmrkmsl aa normalde benden 4 gün ilerdesiniz 1-2 ekim olması gerekiyo sanki😄 benim tüm hesaplamalarda ve doktorda hep 6 ekim çıktı😄
Yabrukus Tuba704 aynı zamanlardayız bi kaç gündür gece uyuyamıyorum defalarca kalkıp pozisyon değiştiriyorum sanki ağırlaşıyor belim daha çabuk ağrıyor artık şaştım kaldım allahım yardım etsin tüm hamilelere
Ayse1608 Elcnerdgn Gündüzleri çok rahatım hep dışarıda geziyorum izne geldik ama geceleri her yerim ağrıyor🙈Ayaklarım şiş kıyafet konusunda da zorluk çekiyorum ama buna şükür 🙏tırnak makası Ateş ölçer lohusa pijaması felan kaldı benim
aren6161 27+2yim çalışıyorum bı sıkıntım yok cok sukur yorulunca bel agrısı vs oluyor tabıkı ama notmalde duruodurrkne bı sıkıntım olmuyor cok sıkur zor egılıyorum artk karnımda dolayı sadece paşamın odasınn badanası yapıldı yatagı alındı babynest aldım ayrıca emzırme setımız yastık önlük var hastane cıkısı 2adet biri 10lu bırı 5li battanıyeler busuru okadar daha alınacak cok sey var ama eylul de alacagız alısverıse cıkıp ınsallah ozamana kadarda anca öderiz aldıklarımızı yataktı badanayd malum bakalım hayırlısı besık alıp almama konusunda kararsızım eksık cok🙈
aren6161 yatarken sola yatın mutlaka ve ayagınızın arasında yaastık olsun hep basınızın altındada mutlaka ıkı yastık ve yeterlı su ıcıp sıfır tuz kullanın asla sisme ödem problemınz olmaz arkadaslar tavsıyemdır
AyeglGzkaraKarabulut Elcnerdgn bende karnımda kasılma çok oluyor de magnezyum verdi ama çok etkilemedi önümzdeki ay başlıcam hazırlıklara ufak tefek aldım ama daha tam bişeler yok biberon bez vs o tarzda kıyafet olarak pek bile almadım 6 ekim görünüyor
Ebrulii Bugün kontrolümüz vardı 25+6 dayız 840 gr kılosu henüz bişey almadm ayakta çok durunca belim ağrıyor yarım saat falan geçiyo sonra ayakta çok durunca da ayakarım şişiyor bu haftadan itibaren 3 lt ye çıkardı hoca suyu birde magnezyum verdi
Gulsummmsen 25+2 yiz, sağ göğsümün altında acayip ağrı his ediyorum ve ayakta durunca belim aqrıyor bacaklarımda ağrı var.