Babies16 Kizlar magzalardan ziyade internette herseyi ayri ayri cok uyguna buluyorm yavas yavas almaya basladim.mesela ozdilegin pelus battaniyesini 39.90 a siparis verdim. Bebek banyo seti internette 6 parca 47 ile 60 tl arasi.ama magazada 150 tl dediler.uyku setleri nevresimler birsuru sey cok daha uygun arastrmanizi tavsiye ederim alirken.magazalar bikac urunde indirim yapiyor.onun haricinde hersey 2 kati 3 kati
Cigdem91 26+0 olduk bizde normal doğum tarihi 13 ekim ultrasonda gözüken 6 ekim karnım çok çıkmadığı için rahat hareket edebiliyorum ama çok yürüyünce kasığıma ağrı giriyor dinlenince geçiyor birde gece uyurken sağa sola dönmek sıkıntı oluyor sırt üstü yatamıyorum artık zaten onun dışında bi sıkıntımız yok şükür . Kıyafetlerimizi aldık bakım setlerimizi küvetimizi her şeyimiz tamam park beşik ve bebek arabamızıda öbür ay alıcaz inşallah birde benim pijamalarım kaldı 😊😊😊
Aysun2834 Elcnerdgn bu konuda yalnız değilsiniz kıyafetleri hastane süslemeleri ve hediyelikleri hazır ama odaya dair hiçbirşey yok
MerveGne Resmen panik yaptım okuyunca ben daha bişey almamışım kıyafet adına, bir tek anne yanı beşik aldım o kadar 😳 herşeyi tatilden sonraya planlıyorum inşallah bir aksilik çıkmaz🙏🏻
gamzegencr bizde 24+2 yiz hiçbişey yapmadık .hareketlerini çok az hissediyorum karnımda küçücük korkuyorum ama doktor gayet saglıklı dedi
tomurcukannesi Bizde tam 28 haftalık olduk. 3. Trimestera girmiş bulunuyorum çok mutluyummm bebeğimin her haraketini hissediyorumm ağırlaşmadımda daha çok güzel geçiyo çok şükür
Ygmrkmsl tomurcukannesi benim 27 +4 doktorum Eylül 26 denk geliyor dedi ve ultrason kağıdımda 27.092018 yazıyor anlamadım😂
tomurcukannesi Ygmrkmsl aa normalde benden 4 gün ilerdesiniz 1-2 ekim olması gerekiyo sanki😄 benim tüm hesaplamalarda ve doktorda hep 6 ekim çıktı😄
Tuba704 SemraErkann şuan 27 başladık dün ama normal ya da sezeryan belli değil henüz karar veremedik %50 50 😄
Babies16 Elcnerdgn bende ilk odasini aldim cunku temmuzda zam gelcek dediler burada mobilyacilar hep.inegolluyum mobilyamiz meshur.ama zaten temmuzun sonunda 30 u gibi kurcaklar.eger teslimat seuresinde sikintj yoksa daha var en fazla 1 aya kuruyorlar