srzerrin benimde troit bozukluğum var 21 haftalığım üç haftada bi endokrin bölümüne gidip kan veriyorum ilaç kullanıyorum.

Tsh 8 di 2 ay önce şimdi 3.67 benim 25 mg hap kullanyordum 8 oldugu için 50 mg hap kullanyorum şuanda iniyor düzenli kullanımda Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

srzerrin ben hipotiroid hastasıyım. Düzenli ilaç kullanıyorum. Bebekte bir sıkıntı yok bende de yok. Ama her ay kan testi vermeniz ve doktorun düzenli takibi ÇOK ÖNEMLİ. Yeri gelecek doz artıracak azaltacak vs.

srzerrin bunu hangi doktor söyledi ya Allahım ya ben ilk hamileliğimde 8 hastalıkken öğrendim tiroidim 8 çıktı değerleri hemen ilaca başladık kızım 3 yaşında maşallah gayette akıllı ikinci gebeliğim gene yüksek ilaç kullanıyorum gene kendinizi korkutmayın bence 😌

srzerrin canım benimde triodim 8.99 çıktı doktorum beni Dahiliye doktoruna yönlendirdi ilaçla çok şükür 1.24 indi.. Her ay kontrole gidiyorum Dahiliye doktoruna… Merak etme kötü bisey değil bana doktor öyle dedi ilaçlarını düzenli olarak kullan dedi sorun çıkmaz… Bence sende Dahiliye Bi görün.. Canını skma bisey olmaz bebeğine 🤲🏻❤️

Aframmm özele gittiğimiz halde tedirgin edercesine konuştular. Çok dikkat edicem teşekkür ederim 💛

srzerrin bak kuzum bende ilk gebeliğimde bende de vardı ilaç içtim şu an kızım 6 yaşında ve ben yine gebeyim yine troifim var ilaç içiyorum korkacak birşey yok o ilaca çok dikkat et iç yani ama korkma

srzerrin amin canım Allah razı olsun sende sağlıkla kucağına al yavrunu inşaAllah ☺️

srzerrin ne demek sen sadece ilaçlarını düzenli al aç karnına içiliyor zaten hiç korkma

srzerrin doktor bu süreçte çok önemli, pozitif ve güler yüzlü olur umarım bir sonraki doktorunuz