Bende de tsh yuksekti sürekli 9 ,8 5 4 bu şekilde değerlerdi, endokrinoloji ye sevk aldım dahiliyeden, levitrionn50 kullanıyordum fayda etmedi , 4 gün 50 3 gün 75mgc kullandım etki etmedi, sonra her gün 75 kullanmaya devam ettim elhamdülillah 1.89 a düşmüş , demem o ki doğru doz çok önemli aylarca 50 mcg de sürünmusum ben. Ayrıca doktorun biri 20-30 olunca korkulacak durum var demiş . İçini ferah tut ve ihmal etme asla. Git doktoruna

srzerrin rica ederim ama aksaltma en kısa sürede git troit çok önemli canım cünkü

srzerrin bebeği alma durumu nedir yahu? Benim değerimde 6ydı, ilaç verdi doktorum 25 mg başlayıp değerin düşmesine göre 75 mg çıkardık. 32 haftalığız şuan değerim düştü ama hala kullanıyorum doğuma kadar devam. Siz direk doktorunuzu değiştirin bence

Minikmucizemm24 bende ümraniye araştırmadaki endokrinoloji ye gidiyorum doktorumdan memnunum önceden 75 kullanıyordum iyot eksikliği olacağından dozu yavaş yavaş yükseltelim dedi haftanın 2 günü haftasonu 100 hafta içi 5 günü 75 doz kullanıyorum 1 ay böyle yapıp tekrar gidip kan vericem 😊🙏🏻

srzerrin Bende aynı seyi yasadım 10. Haftada .Endokrin doktoru bu konuda daha uzman oldugu icin kadın dogum doktorunun yonlendirmesiyle endokrine gittim. Ilacla duzelebilen bisey oldugunu korkmamam gerektigini , geç kalınmış bi tedavi olsaydı zihinsel engellilik ihtimalinin olacagını soyledi.Korkma bir an önce git ve tedavine başla içini ferah tut

srzerrin bende daha öncedende vardı hamile olduğumdada tekrardan yükselmişti tiroid yüksekliği bebişe zarar vermez.Düşüklüğü zarar veriri her doktora gittim ben dahiliye endokroniye hepsindende aynı yorumu aldım rahat ol yanı tiroid yüksekliği sadece sana zarar veriyor

srzerrin benim 14 ten aşağı zor düşer 8 aylığım daha yeni yeni 5 leri gördü sorun olsa sanırım bende olurdu doktorumda çok üstünde durmadı ama o kadar korkmayın bence🤷🏻‍♀️

srzerrin benimde troit bozukluğum var 21 haftalığım üç haftada bi endokrin bölümüne gidip kan veriyorum ilaç kullanıyorum.

Tsh 8 di 2 ay önce şimdi 3.67 benim 25 mg hap kullanyordum 8 oldugu için 50 mg hap kullanyorum şuanda iniyor düzenli kullanımda Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

srzerrin ben hipotiroid hastasıyım. Düzenli ilaç kullanıyorum. Bebekte bir sıkıntı yok bende de yok. Ama her ay kan testi vermeniz ve doktorun düzenli takibi ÇOK ÖNEMLİ. Yeri gelecek doz artıracak azaltacak vs.

srzerrin bunu hangi doktor söyledi ya Allahım ya ben ilk hamileliğimde 8 hastalıkken öğrendim tiroidim 8 çıktı değerleri hemen ilaca başladık kızım 3 yaşında maşallah gayette akıllı ikinci gebeliğim gene yüksek ilaç kullanıyorum gene kendinizi korkutmayın bence 😌

srzerrin canım benimde triodim 8.99 çıktı doktorum beni Dahiliye doktoruna yönlendirdi ilaçla çok şükür 1.24 indi.. Her ay kontrole gidiyorum Dahiliye doktoruna… Merak etme kötü bisey değil bana doktor öyle dedi ilaçlarını düzenli olarak kullan dedi sorun çıkmaz… Bence sende Dahiliye Bi görün.. Canını skma bisey olmaz bebeğine 🤲🏻❤️

Aframmm özele gittiğimiz halde tedirgin edercesine konuştular. Çok dikkat edicem teşekkür ederim 💛