Kızlar 39+4 üm ve doğuramadım hala. İki kere hafif kan gelmişti geçen haftalarda, 1 silme parmak kadar açıklık var dendi. Nts de sancım çıkıyor ama bizim oğlan da tık yok. Ne yapmalıyım😔 babam annem geldi doğum için ama dönmeleri gerekiyor onlar gitmeden doğursam Rabbim inşallah. Ne yapmalıyım? Yardımcı olabilir misiniz?
Allahım doğuramıyorum😔
Hep duydugum merdiven in cik bol yuru hurma ye sıcak duş al.. Allah yardimcin olsun..
Asli2663 38+6ym bende kreclenmem var ve bebegn daha fazla kılo almaması ıcın dogurmam lazım 🤷♀️ Dun doktorum 2.catı muaynemı yaptı ve rahmı uyardı nişanım geldi 1cm acıklıgk var benmde 60larda sancım var rıtmık dün tam 5km yuruyuste yaptm ama suan asırı guzel uyandm 😊 Ananas yıyorum ilave olarak 5.katta oturuyorm 5-6kere ınıp cıkıyorum günlük. Squat yapmam lazım ama bebek asagıda oldugu ıcın kramp gırıyor ben yapamıyorm sız yapın gunde 2 kere sıcak suyun altında dus alıorm .. plates topunuz varsa ustunde kalca dondurme hareketlerı yapabılırsınız karnınızı ve goguslerınızı ovalayn sıkca buda rahmı uyarır. Ve gevşeyin ... 🌸
Asli2663 stres yapmayın benim baloğlan 40 hafta 5 günlük ama gelesi yok daha yeni yeni gelmeye hevesleniyor. doğum doğal bir süreçtir. bırakın gelmek istediği zaman gelsin. stressiz sakin ve sabırlı olmaya çalışın ❤❤
minikyuregim çok güzel dedin de sabırsızlanıyorum işte 😊 sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah 🙏❤️
Asli2663 meryem ana eli etu deneyebilirsiniz çok işe yaradıgını söylüyorlar
Aleynaozkayaa deneyeyim mi korkuyorum yetişebilir miyim hastaneye ? 1.30 saat yol ay korkuyorum😊
Asli2663 tesbirli olun hemen yola çıkabilecek vaziyette olun zaten pırt diye Çıkmaz çocuk merak etmeyin bence en iyi çözüm meryem ana eli otu😂
Aleynaozkayaa anneme okuttum babama okuttum kayınvalideme de okutacağım bir de ben okuyacağım içip otu içine atacağım yoksa otu atıp içine sonra mı içeceğim? 😊 kafamda deli sorular
Asli2663 internete yaz canım bende tam olarak bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem😘
Aleynaozkayaa çok sağol kuzum❤️😇 inşAllah doğurcam 😄
Asli2663 hayırlı dogumlar şimdiden ❤️ Allah bir avazda kurtarsın inşallah 🤲🏻