midekoruyucu depsizoo ben yolu bulamadığını düşünüyorum, heralde içerisi çok karanlık 🤭 el fenerini alttan tutup gel kızım çıkış burda demeyi düşünüyorum 😂😂😂😂
MommySharkdutdutdutut Yeppudaa Esraali Zelsonr depsizoo Miumiu Portakalgeliyor Ben dogurdum kiiiiiiiiiiii heoinize cevap vericem az dinleniyorum kizim gayet iyi emişiyoruz 😁 kesigimbile olmadi 😊 dogum hikayesini hinsallah en kisa zamanda yazicam sersem gibuyum cok uykum var 😁 canim cok piza cekiyor ama kimse alniyo 😣😥
-Cansu- MommySharkdutdutdutut yaaa çok güzel ya mükemmel Bi heyecan inşallah bizede nasip olur 35 haftayız sabırsızlıkla bekliyorum kızımı 😍🤗 sağlıkla kucağına al inşallah canım Allahım kolay doğumlar nasip etsin bol bol dua edicem. Sende bize kolay doğumlar dilersen sevirinim 🙈
Rahime63_63 midekoruyucu 😁😁☺☺ beni guldurdun alahta senin suyunu getirsin bugun doģuru ver bir sancida
Zelsonr MommySharkdutdutdutut Ayyy masallalh yaa hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim🤲💜 yaaa bende heyecanlandım 😂😂😂😂😍😍😍
Rahime63_63 midekoruyucu suzinde olur insalah sag salim ben sezaryan olucam diye bekliyorum 34 haftaya yeni girdim 37 de olucam insalah
Baharrr90 MommySharkdutdutdutut hayırlısı ile yavrunuza kavuşursunuz insAllah pozitif doğum hikayesi bekliyoruz o halde siZden🥰
midekoruyucu Yeppudaa yok tatlım papatya çayı içip hurma yerken squat yapıyorum 🤣 haaa bende benden bahsediyosun sandım 😂😂 cik cik doğurmuştur İnşallah 🙈
Linasalamandre 2-prensesannesiii benim ilk bebekte korkuyorum su gelir hastaneye yetişemeden yolda doğar falan diye 🙈