MommySharkdutdutdutut depsizoo yok canm rutin kontrolde de bakılıyor 36 37 den sonra 😊 çatı kemigine bakılıyor darmi degilmi diye
Masal53 MommySharkdutdutdutut 😁😁 3 4 saate doğurursun ALLAH ın izniyle sağlıkla gelsin prenses 😘😘 tut çatının kollarından ıkın sancın geldikçe 😁😁😁😁
Nurayademir MommySharkdutdutdutut hayırlı doğumlar olsun canım İNŞALLAH biz de 37+1 iz şuan beklemedeyız ilk gebeliğim bnm de belirti yok bızım daha cumrtsı gunu catı olacagım 😇
MommySharkdutdutdutut Yeppudaa Esraali Zelsonr depsizoo Miumiu Portakalgeliyor Ben dogurdum kiiiiiiiiiiii heoinize cevap vericem az dinleniyorum kizim gayet iyi emişiyoruz 😁 kesigimbile olmadi 😊 dogum hikayesini hinsallah en kisa zamanda yazicam sersem gibuyum cok uykum var 😁 canim cok piza cekiyor ama kimse alniyo 😣😥
Miumiu MommySharkdutdutdutut Ayy hadi bir avazda kurtarsın allah seni canımm🌸 Darısı başımıza yaa 39+1 olduk bu hafta gelmezse haftaya ptesi yatışım olucak suni ile başlatılacak acilen suyumun falan gelmesi lazım😂😂
midekoruyucu depsizoo aleykümselam onun da çok selamı var, burası gayet iyi beni boşuna beklemeyin diyor 😂