midekoruyucu Yeppudaa yok tatlım papatya çayı içip hurma yerken squat yapıyorum 🤣 haaa bende benden bahsediyosun sandım 😂😂 cik cik doğurmuştur İnşallah 🙈
MommySharkdutdutdutut Yeppudaa Esraali Zelsonr depsizoo Miumiu Portakalgeliyor Ben dogurdum kiiiiiiiiiiii heoinize cevap vericem az dinleniyorum kizim gayet iyi emişiyoruz 😁 kesigimbile olmadi 😊 dogum hikayesini hinsallah en kisa zamanda yazicam sersem gibuyum cok uykum var 😁 canim cok piza cekiyor ama kimse alniyo 😣😥
Zelsonr MommySharkdutdutdutut Yaa maşallah sübhanallah 💚 Çok sevindim ayy darısı bize 😂😍😘 Rabbim hayırlı sağlıklı Salih evlatlardan eylesin inşallah 🤲💜 Allah analı babalı büyütsün inşallah 💚
MommySharkdutdutdutut Esraali ahah sagolaisn kuzum 😊😍 darisi siedin basina olsun bian once rahatlıkla dogum yapin hepinize dua ettim
Yeppudaa MommySharkdutdutdutut yaşasa çok mutlu oldum ben ki🤍🤣🥰 bol bol emsin cadii. Çok merak ediyorum hikaye ni .. çok mutlu oldum ikinizin iyi olmasına. 🤍🤍
midekoruyucu Yeppudaa ya evett çok tatlı bi doğum hikayesi var bayıldım bayıldım 😂😂😂 @MommySharkdutdutdutut
Seda_nrr MommySharkdutdutdutut ayyy rabbim kolaylıkla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnnn 🥰 burda böyle postları görünce doğurana kadar bende heyecanlanıyorum ya 😂♥️
Deletedmom23234 MommySharkdutdutdutut Oyy kıyamam kız sen doğurdun da gelip bize haber mi veriyorsun bu halde 😁😍 git gizli gizli sipariş et pizzayı arada göm gitsin 😂 bu arada Tebrik ederim gözün aydın 🥰🥰🥰
MommySharkdutdutdutut Deletedmom23234 dogum hikayemi da yazicam simdi 😍😘 uyusammi acaba diye düşünüyordjm ama yok 😁 yemek yeidm sidmu gayet iyiyiz 😊 cok rahatim sakin korkmayın kimse korkmasın doğumdan 😘